KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl İŞKUR 14 kişilik iş ilanını paylaştı

Başvurular, 29 Ocak 2024 Pazartesi itibariyle İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Alımlar, noter kurasıyla belirlenecek.

Bingöl İŞKUR 14 kişilik iş ilanını paylaştı
25 OCAK 2024 PERŞEMBE 13:25
3
4342
0
AA aa

İŞKUR Bingöl İl Müdürü Cevdet Baycuman, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında İl Göç İdaresi Müdürlüğüne 5, İl Müftülüğüne 9 olmak üzere toplam 14 kişinin 6 aylık geçici süreli işe alınacağını bildirdi.

Başvuruların 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacağını kaydeden Baycuman, noter kurasının 07 Şubat günü gerçekleştirileceğini belirtti.

Baycuman, başvuru koşullarını ve diğer detayları şöyle sıraladı;

KATILIMCI ŞARTLARI

  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Emekli ve malul aylığı almamak
  • Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);
  • Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.
  • Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin birbuçuk katını (25.503,00 TL) aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.
  • TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP'nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır.  Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP'ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.
  • Katılımcılar, 07 Şubat 2024 tarihinde yüzde 100 noter kurası ile belirlenecektir.
  • Göç İdaresi İl Müdürlüğü kurası saat 10:00'da Valilik Konferans Salonu'nda yapılacaktır.
  • İl Müftülüğü kurası saat 14:00'de Müftülük Konferans Salonu'nda yapılacaktır.
  • Başvurular İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.
  • Göç İdaresi İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü Programı 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacak, 15 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir.
  •  
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.04.2026
13:51
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl`de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl`de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
14.04.2026
10:14
Bingöl`de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl`de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın