KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Bingöl merkez Simani Mahallesi nitelikli yola kavuştu

Bingöl Belediyesi, Simani Mahallesinin can damarı olan mesnevi caddesindeki çalışmalarını tamamladı. Yol ve kavşak genişletmeleri, köprüler, betonarme menfezler, yeni kaldırımlar ve BSK asfalt çalışmasıyla cadde yeni yüzüne kavuştu.

Bingöl merkez Simani Mahallesi nitelikli yola kavuştu
22 ARALIK 2023 CUMA 19:35
12
4979
15
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Konforlu yollar, kolay ve güvenli ulaşım” hedefi doğrultusunda sezonla birlikte startı verilen Mesnevi Caddesindeki çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

“Yol nitelikli ve güvenli hale geldi”

Araç trafiğinde önemli bir ole sahip olan mesnevi caddesini daha konforlu ve güvenli hale getirdiklerini ifade eden Başkan Arıkan, “Bu bölgedeki yolumuz, trafik güvenliğine engel teşkil eden duvarlar, bahçe eklentileri ve yola giren menfez çıkıntılarıyla doluydu. Çalışma arkadaşlarımızla gerekli planlamayı yapıp, sezon başında çalışmalara start verdik. Mahalle sakinlerimizin rızası ve desteğiyle yola düşen engelleri kaldırdık, güzergâh boyunca belirli noktalarda yeni köprü ve betonarme menfezler yaparak yolumuzu genişlettik. Yeni kaldırımlar inşa ederek, engelli rampaları ve iz yolları yaptık. BSK asfalt çalışmalarımızı da tamamlayarak, bu yolumuzu vatandaşlarımızın kullanımına sunduk” dedi.

Yol genişletme çalışmalarıyla birlikte araç ve yaya trafiği güvenliğinin de üst seviyelere çıkarıldığını vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “görüş mesafesini olumsuz etkileyen, darlığı sebebiyle sürücülere zor anlar yaşatan noktaları genişletip düzenleyerek, buradaki kaza risklerini minimize ettik. Sürücüler, daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına erişirken, vatandaşlarımız da daha güvenli kaldırımlara kavuştu. Bu çalışmamız bölgeye değer kattığı gibi mahallemizin de çehresini değiştirdi.”

“Toplu taşıma güzergahı çalışmalarımız sürüyor”

Bölgedeki toplu taşıma güzergahını yeniden düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızın daha kolay ulaşım imkânı sağlamak için bu bölgedeki toplu taşıma güzergahımızı da yeniden düzenleyeceğiz. Şehir içi toplu taşıma hizmeti veren otobüslerin mesnevi caddesinden geçmesi için çalışıyoruz. Mesnevi Caddesinin belirli noktalarına toplu taşıma durakları oluşturacağız İnşallah. Yeni yolun mahallemize, vatandaşlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızda bizlere gerekli kolaylığı sağlayan mahalle sakinlerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106670)
25 Aralık 2023 Pazartesi 22:27
Erdal Başkan tarih yazdı. Bütün Bingöl biliyor. Sadece işine gelmeyen bunun gibi zavallılar böyle düşünüyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106660)
25 Aralık 2023 Pazartesi 11:21
Son otuz yılın en iyi başkanı.Erdal beyi tebrik ediyorum.İdeolojik ve aşiretçi gözlükleri çıkarırsak daha iyi görebiliriz sanırım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106625)
24 Aralık 2023 Pazar 02:46
Erdal bey alınacak ama maalesef çok sönük bir başkanlık yaptı, özellikle Feyzi ve Cevdet beylerin çok gölgesinde kaldı, kendisini çok gösteremedi, biraz daha ağırlığını koyup aktif bir siyaset yapabilirdi, yapılan tüm belediye hizmetlerinin meyvesini Feyzi ve Cevdet beyler yedi.
yani Başkan kimse seni anmiyor ve kalıcı bir iz bırakmadın bizlerde, tıpkı diğer başkanlar gibi süreni doldurup unutulup gideceksin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106669)
25 Aralık 2023 Pazartesi 18:40
@Misafir Kullanıcı Erdal bey Bingöl'ün gelmiş geçmiş en aydınlık dönemini yaptığı işlerle ve hemde kamuoyunun takdirini alarak bu memlekete yaşattı. Ayrıca Erdal bey kamuoyunda Feyzi bey ve Cevdet beyden daha fazla sevilen ve takdir gören bir duruma gelmiştir. Bu memlekette yaptıkları ve kişiliği ile gelmiş geçmiş en büyük izi ERDAL BAŞKAN bırakmıştır. Bu böyle biline. Sen her kimsen uyuyorsun yada işine gelmiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106617)
23 Aralık 2023 Cumartesi 23:58
Yapılanları takdir etmekle beraber bazı eksik hususlar da var. Özellikle aftor kavşağından kültüre bağlanan yolda DSİ kanalı dönen yola ciddi engel teşkil etmekte. Ayrıca aynı yol yaya trafiği için çok riskli kaldirm yapılmalıdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106616)
23 Aralık 2023 Cumartesi 22:26
Hastalarımızı elazığ, diyarbakıra gidip gelmekten perişan olduk. Yazılklar olsun Bingöl'e sizi insan yerine bizi insan yerine bile koymuyorlar bile yöneticiler bile.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106615)
23 Aralık 2023 Cumartesi 22:22
Bingöl'de hastane yok sizin haberiniz varmı acaba başkanım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106608)
23 Aralık 2023 Cumartesi 10:55
Başka bir ilde oturmama rağmen Bingöl e her gelişimde Bingöl'de çeşitli çalışmalarla karşılaşıyorum Bingöl'de oturanlar bu başkana sahip çıksın Bingöl şu an inşaat halindedir her geçen gün modern bir hal alıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106606)
23 Aralık 2023 Cumartesi 09:58
Hayırlı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106603)
23 Aralık 2023 Cumartesi 08:31
Erdal hoca yine meydanlarda seçim öncesi reklam çekimlerinde :) herkes farkında hocam 4 yıldır yüzünü gören yoktu birden bire görev aşkı ile yanıp tutuştun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106618)
24 Aralık 2023 Pazar 01:01
@Misafir Kullanıcı Kör gözler,kem gözler ve kötü kalp hiçbir şeyi görmez. Hep olumsuz konuşur. 1936'dan beri ilk defa bu dönemde herkes hizmet gördü. Yazıklar olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106602)
23 Aralık 2023 Cumartesi 06:23
Başkan çalışıyor. Tebrik ederim.
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın