KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Bingöl-muş yolunda kaza: 2 yaralı

Bingöl-Muş karayolunun Karaköprü köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bingöl-muş yolunda kaza: 2 yaralı
29 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 01:31
0
2619
0
AA aa

Bingöl-Muş karayolunda otomobilin devrilmesi sonucu oluşan kazada aynı aileden 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemal Muratoğlu idaresindeki 49 AU 626 plakalı otomobil, Muş-Bingöl karayolunun Karaköprü köyü mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü Muratoğlu ile eşi Gülseren Muratoğlu yaralandı.

Olay yerinden geçen Merve Yılmaz Bozoğlu adlı bir doktor tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı.

MUŞ'TAKİ KAZAZEDELERİ BAKAN YILMAZ TESELLİ ETTİ

Bu arada Bingöl'deki programı öncesi Muş Alparslan 2 Barajı'nda incelemede bulunmak üzere Bingöl-Muş karayolundan geçen Kalkınma Bakanı Yılmaz, kazayı görür görmez konvoyu durdurdu.

Yaralılarla ilgilenen Yılmaz, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Muş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kalkınma Bakanı Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram tatili nedeniyle yollarda bulunan sürücülerin dikkatli olmalarını istedi.

Yılmaz, ''Özellikle bayram tatilinde sürücülerimiz çok dikkatli olmalıdır. Biraz geç gidelim. Zorlu olsun ama emin bir şekilde gidelim. Türkiye'nin altyapısı geçmişe göre çok çok iyi. Önemli olan şartlar neyse ona göre davranmak, ona göre hareket etmektir. Ne yaparsanız yapın, az da olsa kaza olacaktır. Bunu en aza indirmek gerekir. Bunda da birinci görev sürücülere düşmektedir'' diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın