Hentbol branşında gerek bölge, gerekse Türkiye genelinde büyük bir potansiyele sahip olmakla birlikte gittikleri her yarışmada karşılaşma öncesi rakiplerin korkulu rüyası olduklarına dikkat çeken Küçükbilezikçi, aynı performans ve başarıyı 1. Ligde de sürdüreceklerinin altını çizdi.
Bu başarı Bingölündür diyen Küçükbilezikçi, takıma 8 bin YTL tutarında malzeme desteğinde bulunan ve sporculara her defasında moral vererek bu başarıda büyük pay sahibi olan Bingöl Valisi Vehbi Avuça teşekkür ettiklerini ifade etti.
2 defa bölge birincisi olarak katıldıkları Türkiye finallerinin ilkinde 6ıncı, ikincisinde de 3üncü olduklarını belirten Küçükbilezikçi, bu başarılarından dolayı Türkiye Hentbol Federasyonunun 5 sporcuyu Milli Takıma çağırdığını vurguladı.
Bu başarıları alıp 1. Lige yükselmelerinde yalnız olmadıklarını kaydeden Küçükbilezikçi; Samimi yaklaşımları ve desteklerinden ötürü Vali Yardımcımız Sayın Hayati Taşdana, yine her türlü desteği vereceğini vadeden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ali Burakgaziye, tesis, malzeme ve ulaşım konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şefik Karaya, gelen ekiplerle ilgilenme ve her konuda yardımcı olma konusunda güvence veren ASKF başkanımız Sayın Ali Ekber Alimoğluna, Telekom Spor Kulübü Başkanı Sayın Haluk Korkutataya, TEDAŞ Spor Kulübü Başkanı Sayın Tekin Yıldırım ve Yardımcısı Sayın Dursun Hanegelioğluna da teşekkür ederiz diye konuştu.
Hentbol 1. Ligide Bingölü en iyi şekilde temsil edeceklerini ve yetiştirdikleri sporculara daha iyi imkanlar sağlayacaklarını aktaran Küçükbilezikçi, Bundan böyle sporcularımızın bir iş imkanı olacak. Üniversitelerin spor akademisi bölümüne rahatlıkla girip beden eğitimi olabilecekler. Artık başarılarının ve çabalarının semeresini alacaklar diye konuştu