KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2026 Pazar
°C

Bingöl Üniversitesi 23 sözleşmeli personel alacak

Başvurular bugün itibariyle başladı. Son başvuru süresi ve şartları ile alınacak personel pozisyonları şöyle özetlendi;

Bingöl Üniversitesi 23 sözleşmeli personel alacak
10 HAZİRAN 2024 PAZARTESİ 15:33
4
3988
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi, belirtilen şart ve özelliklerde Destek Personeli, Güvenlik Personeli, teknisyen, Fizyoterapist, Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri ve Büro Personeli branşlarında 23 sözleşmeli personel alacak.

Bingöl Üniversitesi'nden yapılan duyuruda; “Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın ek 2. maddesinin (b)fıkrasına uyarınca 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacağı 10.06.2024 tarihli Resmî Gazetede yayınlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR BAŞLADI

10 Haziran 2024 Pazartesi (bugün) başlayan başvurular, 24 Haziran günü mesai bitiminde sona erecek. Ön değerlendirme sonuçlarının 28 Haziran'da ilan edileceği personel alımına itirazlar 01-05 Temmuz arasında kabul yapılabilecek. Nihai değerlendirme sonucu ise 12 Temmuz'da Bingöl üniversitesi internet sitesinden ilan edilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru Adresi Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar “Selahaddin-i Eyyübi Mah. Üniversite Cad No:1 Merkez/Bingöl” adresine evraklarını gönderecektir.

GENEL ŞARTLAR;

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

3. Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak.

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

1. Eksiksiz doldurulmuş Başvuru Formu, (https://pdb.bingol.edu.tr/dokumanlar/basvuru-ilk-ve-yeniden-atama-formlari/ )

2. 2022 KPSS Sonuç Belgesi,

3. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

4. Kimlik Fotokopisi

5. Diploma veya Mezuniyet Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6. İkametgâh Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilir.)

8. Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvurular için Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası ve Silahlı Güvenlik Kimlik Kartı fotokopisi

9. Başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvurular için beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.)

10. Sertifika istenilen ilanlara başvurular için istenilen sertifika belgesinin fotokopisi

11. Deneyim şartı istenilen ilanlara başvurular için Deneyim belgesi

 

İLANA İLİŞKİN DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110003)
12 Haziran 2024 Çarşamba 12:34
işe alınacak kişiler bellidir.Maksat prosedür işliyor görünsün...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109978)
10 Haziran 2024 Pazartesi 22:04
Kesinlikle Tamamen Torpil.
28.02.2026
03:10
'28 Şubat'la tam hesaplaşma sağlanmalı'
28 Şubat'ın 29. yılında açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, askeri unsurların yargı önünde hesap verdiğini ancak sürecin sivil ve bürokratik ayağının bütünüyle ortaya çıkarılamadığını kaydetti.
28.02.2026
03:09
Solhan SYDV`den Ramazan`da Hassasiyet Vurgusu
Solhan SYDV'den Ramazan'da Hassasiyet Vurgusu
Yardımların doğru ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan SYDV Müdürü Dumlu, kurumun, Ramazan boyunca gıda, nakdi yardım ve diğer sosyal destek programlarını belirlenen kriterler çerçevesinde sürdürdüğünün altını çizdi.
28.02.2026
03:09
Ortaçanak`ta Zorlu Kurtarma
Ortaçanak'ta Zorlu Kurtarma
Yoğun kar ve tipiye rağmen göğüs ağrısı ve solunum sıkıntısı yaşayan hasta, UMKE ve 112 ekiplerince paletli ambulansla alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
28.02.2026
03:07
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek Meclis'in, sundukları yasanın değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.
28.02.2026
03:06
Bingöl`de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı.
28.02.2026
03:04
Bingöl`de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kızıl tilki yiyecek bulmak için ilçe merkezine indi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın