KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Bingöl'de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı

Bingöl Valisi Usta: 'Bu madalyalar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlığının bir nişanesidir. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanında olacağız' dedi.

Bingöl`de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı
19 MART 2025 ÇARŞAMBA 07:40
3
2587
0
AA aa

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümü nedeniyle Bingöl'de 9 şehit yakınına Devlet Övünç Madalyası Rozet ve Beratı verildi.

Bingöl Valiliği binasında Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, 49.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Yeşil, İl Jandarma Komutanı Bilgehan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, Anadolu Şehit Aileleri, Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) Genel Başkanı Ziya Sözen, Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal ile şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla düzenlenen tören, Vali Usta'nın konuşmasıyla başladı.

Konuşmaların ardından Bingöllü şehitler

Şehit Güvenlik Korucusu Mustafa Ürkmez,

Şehit Güvenlik Korucusu Paşa Sözen,

Şehit Güvenlik Korucusu Ekrem Gengörü,

Şehit Güvenlik Korucusu Halim Küçükkaya,

Şehit Güvenlik Korucusu Ahmet Canayakın,

Şehit Güvenlik Korucusu Abdullah Tarakçı,

Şehit Güvenlik Korucusu Ali Kalan,

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş,

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Furkan Günergök'ün ailelerine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen ‘Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratları' takdim edildi.

Vali Usta: “Bu madalyalar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlığının bir nişanesidir. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Ruhları şad, makamları âli olsun!” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın