KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2024 Cumartesi
°C

Bingöl'de AK Parti'den kimler aday adayı? İsmi geçenler ne dedi?

AK Parti'den Bingöl Belediye Başkan Aday Adaylığında yarış devam ederken, birçok ismin müracaat edip etmediği merak konusuydu. Bingöl Online ismi geçenlere açıkça sordu; 'Aday adayı mısınız?' İşte verilen o yanıtlar….

Bingöl`de AK Parti`den kimler aday adayı? İsmi geçenler ne dedi?
05 ARALIK 2023 SALI 21:13
29
9859
12
AA aa

- BİNGÖL ONLİNE - 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partilerin aday adaylık süreçleri yoğun tempoyla devam ediyor. Bu kapsamda, 9-22 Kasım tarihlerinde aday adaylığı başvurularını alan ve 26 Kasım tarihinde temayül yoklamasını yapan AK Parti'de, aday adaylığı müracaatları sona ererken, kamu görevlilerinin istifa süreci de sona erdi. Belediye başkan adaylarını belirleyecek Aday Tespit Komisyonu'nun kurulması çalışmalarına yoğunlaşıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında oluşturulacak komisyonun, bu hafta itibariyle kurulması planlanıyor. Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alacak komisyon, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin milletvekilinin görüşlerini de değerlendirecek. Komisyon, partinin tüm belediye başkan adaylarının belirlenerek ilan edilmesi sürecine kadar çalışmalarına devam edecek. Parti, adaylarını aralık ayının ortasından ocak ayının sonuna kadar peyderpey açıklamayı planlıyor.

BİNGÖL BELEDİYESİ İÇİN KİMELR MÜRACAAT ETTİ?

Mevcut Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın doğal aday adaylığının yanı sıra resmi olarak yapılan tek müracaat, Dr. Alican Bayram'a ait.

AK Parti Bingöl Eski Milletvekillerinden Yusuf Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ve İnşaat Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Emre Bulşu'nun da adı aday adaylığında sıkça dillendirildi ve bazı isimlerin, Bingöl İl Başkanlığı yerine gizli tutulması için AK Parti Genel Merkezi'ne müracaat ettiği iddia edildi.

AÇIKÇA SORULDU; “ADAY ADAYI MISINIZ?”

Balon anketler, sosyal medyada dillendirilen iddialar ve birçok spekülasyon üzerine adı geçenlerle irtibat kuran Bingöl Online, açık ve net bir şekilde sordu; “Aday adayı mısınız?”

İşte ismi geçenlerin verdiği o yanıtlar…

Enes Üçgül; “Kamu görevlileri için istifa süreci bitti. Ben de kamu görevlisi olarak görevimin başındayım, istifa da etmedim. Haliyle AK Parti'den bir müracaatım da bulunmamaktadır. Bu anlamda teveccüh gösteren kıymetli vatandaşlarımıza teşekküre diyorum. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Emre Bulşu; “Yakın geçmişte adımın sıkça kamuoyu gündeminde olması şahsım adına memnuniyet verici ancak açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, İl ya da genel merkez düzeyinde herhangi bir resmi müracaatımız bulunmamaktadır. Bizleri bu anlamda onurlandıran halkımıza şükranlarımı sunuyorum”

Yusuf Coşkun; “Seçim süreçlerinde çokça karşılaştığımız bir tablo aslında. Halkımızın teveccühüdür, kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Lakin, Bingöl'de Belediye Başkanlığı hususunda yerelde ya da genel merkez düzeyinde bir talebim, girişimim ya da eğilimim söz konusu olmamıştır, olmayacaktır da! Herhangi bir müracaatım da söz konusu değildir. Bizler partiliyiz, partimizin emrindeyiz. Talebimiz olursa açıkça ortaya koyarız fakat olmayan bir hususun da dillendirilmesi doğru değil. Aday kim olursa, partimizin bir neferi olarak gelip çalışırız, elimizden gelen gayreti de gösteririz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106595)
22 Aralık 2023 Cuma 19:32
Akp ye asla oyna vermedim ama reel düşündüğümüz zaman gözle görülür benim yaşım itibari ile en çok katkı da bulunan belediye başkanı. Şayet aday olursa düşünürüm ama olmazsa Gine oyumuz belli erdar bey siyasetcilik yapmıyor gerçek bir belediyecilik yapıyor başarıların devamını dilerim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106164)
07 Aralık 2023 Perşembe 08:27
2024 seçimlerinde en doğru tercih Erdal ARIKAN olması memleket için uygundur bence hizmet ve çözüm odaklı her çevreye eşit mesafede liyakatli adil şeffaf ve şahsiyetli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106196)
08 Aralık 2023 Cuma 14:12
@Misafir Kullanıcı Başkan yardımcısının oğlunu işe alan kendi yeğenini genç belediyesinde işe alıp genç belediyesi başkanına bingöl belediyesinde kadro veren o da yetmezmiş gibi hamaratlı denizine ihaleler alan biri adil öylemi? Peki deniz hamarata Bingöl Sosyal yardımlşama vakfının KÖMÜR ihalesini kim verdi? Nasıl verdi? ADİL ve Şeffaf erdal. Sayıştay müfettişleri belediyede şu an bir raporu çıksın göreceğim hepinizi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106173)
07 Aralık 2023 Perşembe 18:50
@Misafir Kullanıcı Adil ve şeffaf mı? Belediyeye torpille alınan mühendisler onun döneminde alındı hatırlatırım. Google'dan Bingöl belediyesi torpil yaz görürsün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106160)
06 Aralık 2023 Çarşamba 23:06
Sadece iki adayın başvuru yapması ilginç. Bu seçimde belediye el değiştirir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106146)
06 Aralık 2023 Çarşamba 13:44
şimdi aday var anlamadım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106145)
06 Aralık 2023 Çarşamba 13:32
Eksik bir calisma olmuş Arıkan beyefendinin resmi var fikri yok.emre beyinde kent özelinde deprem konusunda duyarlılığı ve uyarıları halk nezdinde bir karşılık bulmuş demekki.ayrica kamuoyunda yipranmamis bir kisi olduğu düşünülürse benim favori sürpriz adayim.depr4m konusunda bingolun yeni imar planının bir inşaat mühendisi tarafindan hazırlanması benim için daha makul olur.herkse başarılar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106197)
08 Aralık 2023 Cuma 14:13
@Misafir Kullanıcı Erdal arıkanın neden hiç videosu çekilmiyor düşşündünüz mü? Konuşmayı bilmiyor ondan. Youtube da çekilen bir kaç videoyu izleyin canınız sıkılınca. Gülme krizine giriyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106166)
07 Aralık 2023 Perşembe 13:46
@Misafir Kullanıcı Bingöl'de tek derdimiz deprem ya ona versinler dogru
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106154)
06 Aralık 2023 Çarşamba 19:44
@Misafir Kullanıcı Erdal ARIKAN'ın hiçbir şey demesine gerek yok.Her şey ortada. Kusura bakma.Tamamı sabaha kadar konuşsa projelerini söyleseler de hepsinin ki laftadır.50 yıllardır hep lafta kalıyor. Erdal ARIKAN hariç. Çünkü 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'. Herşey ortada. Allah ondan razı olsun. Yolu açık olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106144)
06 Aralık 2023 Çarşamba 12:49
Koskoca ılde neden başkaların ismi yokta sızın var demek bır pay almanın peşındesiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106142)
06 Aralık 2023 Çarşamba 09:27
İnsanları aydınlattıgınız için teşekkür ederiz.nihayetin de herkes bir algı operasyonu peşinde ve kim ne kadar prim kasabilirim derdinde memleket için hayırlısı neyse o olsun kolaylıklar dilerim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106139)
06 Aralık 2023 Çarşamba 08:33
Vatandalarımızın çok iyi duşunmuş bir tek belediyemiz kal miştı unuda bir elazığa teslim edelim tüm kurum lara onlara bağlıya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106136)
05 Aralık 2023 Salı 23:04
Gelde İnan.!. Yan Cebime Koy Misali..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106135)
05 Aralık 2023 Salı 22:45
Tebrikler Hakim bey ve Bingolonline, her şeyi gayet güzel ortaya çıkarmışsınız.
27.07.2024
01:13
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl'de 2 gün önce bıçaklı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ü ve bizleri çok çok üzen bir olay. Bunun adli ve idari boyutu devam ediyor' dedi.
26.07.2024
18:59
Bingöl`de deprem! 4,2
Bingöl'de deprem! 4,2
Depremin merkez üssünü Bingöl'ün Karlıova İlçesi olarak açıklayan AFAD, depremin büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.
26.07.2024
18:33
Bayram:
Bayram: 'Elinizi sürücülerin cebinden çekin!'
Bingöl'de sinyalizasyon sistemlerinin sağlıklı çalışmadığını, MOBESE'lerden sık sık ceza yazılarak sürücülerin mağdur edildiğini belirten Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, sert çıktı! 'Önce sorunları giderin, yön işaret ve uyarıcı levhalarını koyun, ondan sonra kuralları uymayanlara ceza yazın! Çekin artık elinizi sürücülerimizin cebinden!'
26.07.2024
16:31
Bingöl RAM`dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Bingöl RAM'dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Merkez Müdürü Argun, alanında uzman ve deneyimli kadroyla 25 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında öğrenci ve velilerin hizmetinde olunacağını belirtti.
26.07.2024
15:50
Bingöl`de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'ün Genç ilçesinde kırsal alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü.
26.07.2024
15:36
'Bingöl'deki olay adli bir vaka olarak geçiştirilemez'
Önceki gün madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, gençlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan yönetim sisteminin sorunlu olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın