KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl'de aranan 89 şahıs yakalandı

Bingöl'de çeşitli suçlardan aranan toplamda 89 şahıs, yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Bingöl`de aranan 89 şahıs yakalandı
05 KASIM 2019 SALI 18:05
12
9422
2
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Ekim ayı içinde yaptığı çalışmalarda,  Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan O.A, basit Yaralama suçlarından hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan B.B, basit Yaralama, Hakaret, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme suçlarından haklarında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan N.V, bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçlarından haklarında 2 yıl 1 ay ile 1 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kayıtları olan N.A,S.K,H.Y, ruhsatsız ateşli silahlarla satın alma veya taşıma veya bulundurma, suç veya suç eşyasının satın alınması veya bulundurulması suçlarından para cezaları bulunan ve müessir suçlardan aranma kayıtları bulunan toplam 89 şahsın yakalandığını bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52431)
06 Kasım 2019 Çarşamba 16:22
Bingöl Emniyet Müdürlüğünü tarafından yapılan operasyon için tebrik ediyorum.
Ülkemizi ve Şehrimizi bu tür kirli insanlardan arındıralım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52414)
06 Kasım 2019 Çarşamba 07:31
Bi bitmediniz
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın