Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
Motoruyla Türkiye'nin 81 ili gezip sosyal medya içerikleri üreten Saliha Özkan, ''Tek kadın tek motor 81 il Türkiye'' mottosuyla, ülkenin doğal güzelliklerini görüntülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yolu Bingöl'e düşen Özkan'ın, Karlıova ilçesinde bir petrol istasyonundaki adamla olan diyaloğu sosyal medya hem gündem oldu hem de milyonlarca izlenmeye ulaştı.
Geçtiğimiz haftalarda videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Saliha Özkan, ''Motosikletimle tek başıma Türkiye'nin 81 ilini gezerken Erzurum'dan Bingöl'e -20 derecelerde motosiklet sürdükten sonra Karlıova'da bir benzinlikte ayak üstü sohbet ile içim ısınıyor, günüm güzelleşiyor” açıklamasında bulunmuştu.
İçleri ısıtan görüntünün ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan görüntüdeki Ali Tuçdan, videonun ardından ilçede meşhur olduğunu belirtti. Tuçdan, ''Otururken motorcu arkadaş geldi, biz de merak ettik ve sormaya gittik. Yeğenim bu kamera mıdır, yolu mu çekiyorsun derken bizi kayda almış demek ki. Bizi sosyal medyada paylaşmış. Sokakta, caddede ‘Meşhur olan amcamız budur' diyorlar. Hanım kızımızı da çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Özkan'ın paylaştığı video çeşitli sosyal medya hesaplarında milyonlarca beğeni ve izlemeye ulaştı.
Özkan'ın YouTube kanalında ise 171 Bin izlemeye ulaştı. İHA
Bingöl'de SMA Tip-1 Hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyalar kermeslerle devam ediyor. Solhan'ın ardından Bingöl merkez Kent Meydanı'nda düzenlenen kermesin üçüncüsü ise perşembe günü de Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde yapılacak.
19.05.2026
15:39
Bingöl'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören, sportif gösteriler ve kortej yürüyüşüyle kutlandı. Şehir Stadyumu'ndaki programda gençlerin sahnelediği gösteriler büyük beğeni topladı.
19.05.2026
15:27
Kupanın sahibi Jandarma oldu!
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, çekişmeli final karşılaşmasıyla sona erdi. Penaltılara giden finalde Genç YİBO'yu mağlup eden İlçe Jandarma takımı turnuvanın şampiyonu oldu.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın