Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
Motoruyla Türkiye'nin 81 ili gezip sosyal medya içerikleri üreten Saliha Özkan, ''Tek kadın tek motor 81 il Türkiye'' mottosuyla, ülkenin doğal güzelliklerini görüntülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yolu Bingöl'e düşen Özkan'ın, Karlıova ilçesinde bir petrol istasyonundaki adamla olan diyaloğu sosyal medya hem gündem oldu hem de milyonlarca izlenmeye ulaştı.
Geçtiğimiz haftalarda videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Saliha Özkan, ''Motosikletimle tek başıma Türkiye'nin 81 ilini gezerken Erzurum'dan Bingöl'e -20 derecelerde motosiklet sürdükten sonra Karlıova'da bir benzinlikte ayak üstü sohbet ile içim ısınıyor, günüm güzelleşiyor” açıklamasında bulunmuştu.
İçleri ısıtan görüntünün ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan görüntüdeki Ali Tuçdan, videonun ardından ilçede meşhur olduğunu belirtti. Tuçdan, ''Otururken motorcu arkadaş geldi, biz de merak ettik ve sormaya gittik. Yeğenim bu kamera mıdır, yolu mu çekiyorsun derken bizi kayda almış demek ki. Bizi sosyal medyada paylaşmış. Sokakta, caddede ‘Meşhur olan amcamız budur' diyorlar. Hanım kızımızı da çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Özkan'ın paylaştığı video çeşitli sosyal medya hesaplarında milyonlarca beğeni ve izlemeye ulaştı.
Özkan'ın YouTube kanalında ise 171 Bin izlemeye ulaştı. İHA
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Solhan'da yapılması planlanan GES projesine tepki gösterdi. Tiryaki, projenin mera alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek kamuoyunu duyarlılığa çağırdı.
29.03.2026
13:11
Bingöl'de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
29.03.2026
12:55
Bingöl'ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'de bulunan ve karların erimeye başlamasıyla birlikte coşan Çır Şelalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgeyi ziyaret eden Vali Cahit Çelik; 'Tüm doğa severleri bu şelaleyi görmeye davet ediyorum' dedi.
27.03.2026
19:42
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın