KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl'de çekilen video izlenme rekorları kırdı

Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.

Bingöl`de çekilen video izlenme rekorları kırdı
17 NİSAN 2024 ÇARŞAMBA 14:29
68
10900
1
AA aa

Motoruyla Türkiye'nin 81 ili gezip sosyal medya içerikleri üreten Saliha Özkan, ''Tek kadın tek motor 81 il Türkiye'' mottosuyla, ülkenin doğal güzelliklerini görüntülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yolu Bingöl'e düşen Özkan'ın, Karlıova ilçesinde bir petrol istasyonundaki adamla olan diyaloğu sosyal medya hem gündem oldu hem de milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Geçtiğimiz haftalarda videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Saliha Özkan, ''Motosikletimle tek başıma Türkiye'nin 81 ilini gezerken Erzurum'dan Bingöl'e -20 derecelerde motosiklet sürdükten sonra Karlıova'da bir benzinlikte ayak üstü sohbet ile içim ısınıyor, günüm güzelleşiyor” açıklamasında bulunmuştu.

İçleri ısıtan görüntünün ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan görüntüdeki Ali Tuçdan, videonun ardından ilçede meşhur olduğunu belirtti. Tuçdan, ''Otururken motorcu arkadaş geldi, biz de merak ettik ve sormaya gittik. Yeğenim bu kamera mıdır, yolu mu çekiyorsun derken bizi kayda almış demek ki. Bizi sosyal medyada paylaşmış. Sokakta, caddede ‘Meşhur olan amcamız budur' diyorlar. Hanım kızımızı da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Özkan'ın paylaştığı video çeşitli sosyal medya hesaplarında milyonlarca beğeni ve izlemeye ulaştı.

Özkan'ın YouTube kanalında ise 171 Bin izlemeye ulaştı. İHA

İŞTE O VİDEO....

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109102)
17 Nisan 2024 Çarşamba 22:10
Bingöl gerçekten çok güzel bir il
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın