KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'de defineciler yakalandı!

Bingöl merkez ilçede Jandarma tarafından yürütülen çalışma neticesinde kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığına ilişkin 2 şüpheli, suça konu malzemelerle birlikte yakalandılar.

Bingöl`de defineciler yakalandı!
06 OCAK 2025 PAZARTESİ 15:28
3
3183
0
AA aa

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında define avcısı 2 şüphelinin, suça konu malzemelerle birlikte yakalandığını bildirdi.

Valilik'ten yapılan açılamada, şu bilgi ve ifadeler yer aldı;

“Bingöl il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığı olaylarının önlenmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir. Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Merkez ilçe mülki sinırlar1 içerisinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak suça konu muhtelif malzeme ele geçirilmiştir. Söz konusu olaylarda yakalanan şüpheli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır. Kaçakçılık olaylarının önlenmesi ve tarihi ve kültürel mirasımızı korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.”

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
10.04.2026
20:50
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl'ün doğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 1600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, sel, buzlanma ve çığ riskine karşı uyarı yapıldı.
10.04.2026
19:42
Genç`e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç'e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç ilçesinde yapılması planlanan 750 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin ihalesi 11 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilecek. Projenin ilçenin spor altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.
10.04.2026
19:02
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
AK Parti grubunun Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda hazırladığı 41 maddelik tütün düzenlemesi Meclis'e sunuluyor. Taslağa göre sigara yalnızca belirlenen alanlarda içilebilecek, yeme-içme hizmeti sunulan açık alanlarda kullanım yasaklanacak. 2040 yılı itibarıyla tütün ürünlerinin satış ve tüketiminin tamamen sona erdirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın