KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Nisan 2026 Cuma
°C

Bingöl'de her gün 3 gazete çıkacak

Koronavirüs sebebiyle Basın İlan Kurumu'nun aldığı karar sonrasında Bingöl merkezde yayın yapan 9 gazetenin mutabakat sağlamasıyla her gün 3 gazete yayınlanacak. Gazetelerin yayın günleri şöyle:

Bingöl`de her gün 3 gazete çıkacak
24 MART 2020 SALI 16:17
11
4404
0
AA aa

Koronavirüs nedeniyle Basın İlan Kurumu tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında alınan kararların ardından Bingöl merkezde resmi ilan alan ve Pazar hariç her gün yayınlanan 9 gazetenin yetkilisi, her gün 3 gazetenin yayınlanması konusunda mutabakat sağlayarak dilekçeli başvurusunu Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda; “Ülkemizin etkin şekilde mücadele ettiği COVID-19 küresel salgını dolayısıyla, devletimizin ve kurumlarının aldığı karar ve uygulamalar çerçevesinde, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilerimize ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basınımıza destek olmak amacıyla, Basın İlan Kurumu Genel Kurulu tarafından yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar geçerli olmak üzere 23 Mart 2020 tarihli toplantısına aldığı karara istinaden, Bingöl Merkez İlçesi'nde günlük olarak yayın yapan 9 gazete olarak her gün en az üç gazetenin yayınlanması kaydıyla mutabakat sağlamış bulunuyoruz. Hangi gazetelerin hangi günlerde basılacağını belirten dilekçemizi, Basın İlan Kurumu temsilcisi olan Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne sunduk. 25 Mart itibariyle her gün üç gazete çıkacak. Resmi ilan, kayıp ilanları, kongre ve mahkeme ilanları, belirtilen günlerde yayın yapan gazetelerde yayınlanacaktır. Ancak, Bingöl'ün haber alma sorunu olmayacak. Gazetelerin internet sayfalarından günlük gelişmeler takip edilebilecek. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Pazartesi/Perşembe: Ajans12 Gazetesi, Bingöl Sürmanşet Gazetesi, Bingölün Sesi Gazetesi

Salı/Cuma: Bingöl Online Gazetesi, Çapakçur Gazetesi, Bingöl Olay Olay Gazetesi

Çarşamba/Cumartesi:  Haber12 Gazetesi, Bingöl Kent Haber Gazetesi, Bingöl Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.04.2026
04:36
ÖTV`siz araç düzenlemesi Meclis`ten geçti
ÖTV'siz araç düzenlemesi Meclis'ten geçti
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz`in `Bingöl Dağları Dumandır` eseri TRT repertuarında
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
03.04.2026
04:32
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı Havzası Çevre Köyleri Komisyonu üyeleri, Bingöl milletvekilleriyle Ankara'da bir araya gelerek HES projelerine karşı tepkilerini iletti; 'Göynük Çayı; doğamız, tarımımız ve geleceğimizdir. Bu ekosisteme zarar verecek hiçbir projeyi kabul etmiyoruz!'
03.04.2026
04:24
Bingöl`de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl'de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl İl Müftülüğüne bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan 19 öğrenci, hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek belge almaya hak kazandı.
03.04.2026
04:23
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik tutarının 417 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenlemenin de içinde bulunduğu torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Diğer düzenleme başlıkları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın