KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl'de her gün 3 gazete çıkacak

Koronavirüs sebebiyle Basın İlan Kurumu'nun aldığı karar sonrasında Bingöl merkezde yayın yapan 9 gazetenin mutabakat sağlamasıyla her gün 3 gazete yayınlanacak. Gazetelerin yayın günleri şöyle:

Bingöl`de her gün 3 gazete çıkacak
24 MART 2020 SALI 16:17
11
4474
0
AA aa

Koronavirüs nedeniyle Basın İlan Kurumu tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında alınan kararların ardından Bingöl merkezde resmi ilan alan ve Pazar hariç her gün yayınlanan 9 gazetenin yetkilisi, her gün 3 gazetenin yayınlanması konusunda mutabakat sağlayarak dilekçeli başvurusunu Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda; “Ülkemizin etkin şekilde mücadele ettiği COVID-19 küresel salgını dolayısıyla, devletimizin ve kurumlarının aldığı karar ve uygulamalar çerçevesinde, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilerimize ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basınımıza destek olmak amacıyla, Basın İlan Kurumu Genel Kurulu tarafından yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar geçerli olmak üzere 23 Mart 2020 tarihli toplantısına aldığı karara istinaden, Bingöl Merkez İlçesi'nde günlük olarak yayın yapan 9 gazete olarak her gün en az üç gazetenin yayınlanması kaydıyla mutabakat sağlamış bulunuyoruz. Hangi gazetelerin hangi günlerde basılacağını belirten dilekçemizi, Basın İlan Kurumu temsilcisi olan Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne sunduk. 25 Mart itibariyle her gün üç gazete çıkacak. Resmi ilan, kayıp ilanları, kongre ve mahkeme ilanları, belirtilen günlerde yayın yapan gazetelerde yayınlanacaktır. Ancak, Bingöl'ün haber alma sorunu olmayacak. Gazetelerin internet sayfalarından günlük gelişmeler takip edilebilecek. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Pazartesi/Perşembe: Ajans12 Gazetesi, Bingöl Sürmanşet Gazetesi, Bingölün Sesi Gazetesi

Salı/Cuma: Bingöl Online Gazetesi, Çapakçur Gazetesi, Bingöl Olay Olay Gazetesi

Çarşamba/Cumartesi:  Haber12 Gazetesi, Bingöl Kent Haber Gazetesi, Bingöl Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın