KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Bingöl'de jandarma, minik öğrencilerle Atatürk'ü andı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, Karlıova ilçesinde minik öğrencilerle birlikte Atatürk'ü andı.

Bingöl`de jandarma, minik öğrencilerle Atatürk`ü andı
11 KASIM 2024 PAZARTESİ 01:09
2
1865
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Karlıova İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Hacılar İlköğretim okulunda öğrenciler ile bir araya gelindi. Eğitim gören minik öğrencilere, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 86. yılında anmak ve Atatürk'ün hiçbir zaman unutulmayacağını göstermek için Atatürk baskılı tişört hediye edildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, ‘'10 Kasım 1938 günü, varlığını uğruna adadığı milletine veda ederek sonsuzluğa yürüyen büyük önder gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 86'ncı yıl dönümü vesilesiyle saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz'' denildi.

 

Haber: İHA

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın