KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Bingöl'de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemizle birlikte şehrimizin çehresi değişiyor' dedi.

Bingöl`de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor
28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE 17:02
62
3673
12
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm inşaat sahasında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Başkan Arıkan, proje ile bin 147 konut ve 190 iş yeri inşa edildiğini hatırlattı. Konut ve iş yerlerinin tamamlandığını, projenin Bingöl için önemli ve öncelikli olduğunu ifade eden Başkan Arıkan, ''2021 yılında başladığımız Bingöl için çok önemli ve öncelikli olan Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm işimizde artık sonuca gitmek üzereyiz. Toplam bin 147 konut ve 190 iş yerimizin olduğu önemli büyük bir işti. Şu an artık binaların içerisindeki işlerin çoğu bitti, çevre düzenlemesine geçildi. Şu an buradaki yollar, araç park yerleri, kilitli parke işleri yapılıyor. Buradaki işler tamamlandığı zaman Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşacak. İlimiz için mahallemiz için ve özellikle hak sahiplerimiz için hayırlı olsun. Açıldığı zaman trafiğini, ulaşımını da rahatlatacak yollarıyla birlikte mahallemizin de çok önemli bir alanı dönüşmüş olacak. Bu ilimiz için gerçekten büyük bir kazanım oldu. Ben emeği geçen herkese, bugüne kadar katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104194)
02 Ekim 2023 Pazartesi 10:03
BAŞKANIM ELDEKİ İMKANLARLA GECE GÜNDÜZ KOŞTURUYOR ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIM. LÜTFEN BAŞKANIMIZA YARDIMCI OLALIM 2. DÖNEM MUTLAKA OLMALI. BAŞARILAR BAŞKANIM CANSIN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104184)
01 Ekim 2023 Pazar 12:07
Belediye kendi bünyesindeki işçi alımlarını yapmıyorsun.çöpte çalışan işçiler izin kullanamıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104174)
29 Eylül 2023 Cuma 19:24
Seni o koltuğa oturtan kaldırmasını da bilir. 23 nisanın bitti. Kendi iradesi ile bir yere gelmezsen bu hallere düşer rezil olur insan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104169)
29 Eylül 2023 Cuma 09:10
Alt kısmında ki son blokta bina girişi üzerinde beton şapka neden yamuk bariz bi şekilde fark ediliyor ayrıca düzeltilebir firmayı uyarın gelip ordan fotoğraf türü atmakla yok Ekim sonunda gün yaklaşinca yok kasim 15ninde teslim edilecek sözlerde olmuyor bu işler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104164)
29 Eylül 2023 Cuma 07:17
Kasislerden dolayı hayır duası yerine küfür askıda kalıyor malesef bunları tekrar gözden gecirin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104163)
29 Eylül 2023 Cuma 04:26
Başkanım Allah yardımcınız olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104161)
28 Eylül 2023 Perşembe 20:42
Bozuk yollara bu kadar kasis abarmışsın. Köprüdeki çukurlar araçlara zarar veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104155)
28 Eylül 2023 Perşembe 18:56
Tabi tabi ekim de teslim. Peki zeki Mürende görecek mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104154)
28 Eylül 2023 Perşembe 18:03
Yeni bir hat gerekiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104151)
28 Eylül 2023 Perşembe 17:39
Çok büyük bir sorunu çözüp tamamladınız. Allah sizden razı olsun. Herşey gönlünüzce olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104182)
30 Eylül 2023 Cumartesi 22:41
@Misafir Kullanıcı nerde haziran temmuz, binayı senmi yapıyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104171)
29 Eylül 2023 Cuma 11:04
@Misafir Kullanıcı Seneye haziran temmuz maalesef
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın