KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2026 Salı
°C

Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı tutuklandı

Bingöl'de polis ekiplerinde yapılan çalışmada çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı tutuklandı
15 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE 18:32
0
1555
0
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, “Kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı 'Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu aranan şahıslar üzerine özel çalışmalarda kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık ve başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranması bulunan 1 şahıs yakalanmış Elazığ cezaevine sevk edilmiştir. Silahla kişinin kendisini tanınmayacak hale sokmak suretiyle ve birden fazla kişi tarafından tehdit suçundan 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranması bulunan 1 şahıs yakalanmış Elâzığ cezaevine sevk edilmiştir. Hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranması bulunan 1 şahıs yakalanmış Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. Hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranması bulunan 1 şahıs yakalanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan 1 yıl hapis cezası ve aranması 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Basit yaralama suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve aranması bulunan 1 şahıs yakalanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan 6 ay hapis cezası ve aranması 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın