KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Bingöl'de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 102 ayrı şeker alımından 28 milyon 208 Bin 166 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Bingöl`de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
09 MAYIS 2024 PERŞEMBE 19:56
3
2261
1
AA aa

Bingöl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, 07 Mayıs 2024 günü ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen “MAHZEN-40” operasyonu kapsamında şeker alımındaki vurguna “dur” dedi ve 102 ayrı şeker alımından 28 milyon 208 Bin 166 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgi ve ifadelere yer verildi;

“Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 22:03.2023 tarih ve 2023/1606 sayılı Nitelikli Dolandırıcılık, resmi Belgede Sahtecilik soruşturması kapsamında; kendileri veya firmaları üzerinden sahte belge (Kapasite Raporu, Vergi Levhası, İşletme Kayıt Belgesi ve İmza Beyannamesi) ile kendilerini üretici olarak göstererek Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait fabrikalardan indirimli veya üretici olmayan satış  yapılmadığı tarihlerde üretici gibi alınmaması gereken 102 ayrı şeker alımında, toplam 28 Milyon 208 Bin 166,46 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli hakkında İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğimizle işlem yapılmıştır. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109429)
09 Mayıs 2024 Perşembe 20:09
Arıcımı bu arkadaşlar acaba baş şeker tatlı falan ne bilim :)
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın