KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'de Trafik Kazaları: 2 Ölü, 6 Yaralı

Bingöl'de meydana gelen üç ayrı trafik kazasında toplamda 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi ise yaralandı.

Bingöl`de Trafik Kazaları: 2 Ölü, 6 Yaralı
01 TEMMUZ 2018 PAZAR 23:07
2
3999
0
AA aa

Alınan bilgilere göre kazaların ilki, merkez Simani Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 35 APV 47 plaka minibüs sürücüsü, biran direksiyon hakimiyetini kaybederek yan devrildi. Kazada araç can kaybı olmazken, minibüs sürücüsü ise kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi.

İkinci kaza ise Bingöl Kıği ilçesi yolu Demirtaş köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kıği istikametine seyir halinde olan Necmi Antlı yönetimindeki 12 AB 269 plakalı kamyonet ile Adil Gürses idaresindeki 23 KB 238 plakalı cip kafa kafaya çarpıştı. Kazada, cip sürücüsü Gürses ile yanındaki Mehmet Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, diğer sürücü Antlı ise yaralandı.

Son kaza ise, Gündoğdu kavşağında meydana geldi.  Sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen bir araç, başka bir araçla çarpıştı. Kaza iki araç içinde bulunan toplamda 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla araç içinde çıkarılan yaralılar, 112 ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırıldı.  Araçlar, il trafik şubesi ekiplerince kaza yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın