KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Kasım 2025 Perşembe
°C

Bingöl'de yetkili sendikayız

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Hant, yaptığı açıklamayla Sağlık-Sen’in yetkili sendika olduğunu söyledi.

Bingöl`de yetkili sendikayız
22 HAZİRAN 2012 CUMA 06:57
0
1628
0
AA aa

Sağlık-Sen, Bingöl Şubesi, Bingöl'de 2012 yılı sayımlarına göre yetkili sendika oldu.

Sağlık-Sen'in yaptığı çalışmalara değinen Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant: “Türkiye genelinde yetkili sendika olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tek adresi Sağlık-Sen'in, Bingöl Şubesi olarak, ilimizde de 2012 yılı sayımlarına göre yetkiyi almış bulunmaktayız. Gücünü milletinden ve üyelerinden alan, haksızlığın karşısında haklının sesi olan Sağlık-Sen'in ‘Genel Yetkisi'ne ilimizde de yetkili sendika olarak katkı verecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Yaptığı sendikal çalışma ve atılımlarıyla kısa bir zamanda sendikal arenada nitelikli bir marka ve güçlü bir isim olan Sağlık-Sen ailesinin ferdi olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. Bu vesileyle, aktif çalışmalarımızda yolumuza ışık tutarak, başarılı çalışmalarıyla bizlere ilham veren başta Sağlık-Sen Genel Başkanımız Metin Memiş ve değerli genel merkez yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

“Toplu Sözleşme eserimiz, grev ve siyaset hakkı hedefimizdir”

Sendikal hedeflerden asla taviz vermeyeceklerini vurgulayan Hant: “Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın hak ve taleplerinin mücadelesi yolunda, yılmadan, yorulmadan yürüyerek yetki hedefine ulaşan şube yönetim kurulu üyelerimize, İlçe ve işyeri temsilcilerimize, her zaman yanlarında olduğumuz ve yanımızda olan vefakâr üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolunda Sağlık-Sen İlkeli, kararlı ve asil duruşun tek adresi Sağlık-Sen her geçen gün daha da büyümeye ve yetkisini daim kılmaya devam edecektir. Sağlık-Sen olarak, içinde yer aldığımız Memur-Sen'in tüm teşkilatları ve üyeleriyle birlikte omuz omuza dünden bugüne verdiğimiz mücadele sonucunda kamu çalışanlarına armağan ettiğimiz ‘toplu sözleşme hakkı' gibi bundan sonra da sendikal hedeflerimizden asla taviz vermeyecek ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak, basın toplantımıza katılımlarınızdan dolayı değerli dava arkadaşlarımıza ve sendikal çalışmalarımızı haberleştirerek kamuoyuyla paylaşmamıza öncülük eden siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyor, “Toplu Sözleşme eserimiz” grev ve siyaset hakkı hedefimizdir” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın