KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Bingöllü kaymakam çamlıhemşin'e atandı

Bingöllü Kaymakam Hasan Gündoğdu, Rize'nin Çamlıhemşin Kaymakamlığı'na atandı.

Bingöllü kaymakam çamlıhemşin`e atandı
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:11
0
4220
0
AA aa

Bingöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Gündoğdu'nun oğlu Hasan Gündoğdu, Rize'nin Çamlıhemşin Kaymakamlığı'na atandı.

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Çamlıhemşin ilçesine atanan Gündoğdu, ilçeye giderek, görevine başladı.

Vatandaşların en küçüğünden en büyüğüne kadar herkesinde derdini dert bileceklerini belirten Kaymakam Gündoğdu, ''Çamlıhemşin'in gönüllülerinin ilçenin her türlü sorununu bize iletmesini istiyorum. Bu sorunları da elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız'' dedi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Gündoğdu, 2007 yılında 95. dönem Kayseri Kaymakam adayı olarak görevine başladı. Yozgat Yenifakılı Kaymakamlığı ve Sinop Türkeli Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 1 yıl ABD'de eğitim alan Gündoğdu, evli ve bir çocuk sahibi.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
17.07.2025
03:03
Duran:
Duran: 'Türkiye, küresel vicdanı temsil etmektedir'
Türkiye'nin uluslararası krizlerin çözümüne katkı sunan, komşularının ve bölgesinin güvenliğine yön veren bir aktör olduğunu vurgulayan Duran, uluslararası düzende adil ve insan odaklı bir sistem için mücadele eden öncü bir ülke konumuna gelen Türkiye'nin, küresel vicdanı temsil ettiğinin altını çizdi.
16.07.2025
02:42
Bingöl`de taksi ücretlerine zam!
Bingöl'de taksi ücretlerine zam!
Bingöl'de taksiciler yeni zam tarifesini duyurdu. Bugün itibariyle geçerli olacak tarifeyle nereden nereye kaç liraya gidilecek? İşte yeni tarifenin detayları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın