KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
24 °C Bulutlu ve güneşli

Bingöllüler, zorunluluk başlamadan maskesini taktı, kararı destekledi

Bingöl'de yarından itibaren geçerli olan maske takma zorunluluğu kararına vatandaşlar bugünden uygulamalı olarak destek vermeye başladı.

Bingöllüler, zorunluluk başlamadan maskesini taktı, kararı destekledi
01 TEMMUZ 2020 ÇARŞAMBA 17:54
13
4061
6
AA aa

Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Bingöl'de İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararı gereğince 2 Temmuz'dan itibaren il genelinde maske takma zorunluluğu getirildi. Valilik tarafından duyurulan karara yarın başlayacak zorunluluğa bugün itibariyle bir çok vatandaş uymaya başladı. Kararı uygulayan vatandaşlar, salgının ciddiye alınmasını isteyerek, uygulamayı desteklerini aktardı.

Maske zorunluluğunun yerinde ve bir uygulama olduğunu belirten vatandaşlardan Bayram Akdemir, "Bizim çok çok memnun kalmamız gereken bir durumdur. Bu vaka olayını ciddiye almak gerek ve tedbir almak lazım. Tedbirleri ne olursa olsun elden bırakmamak gerekir” dedi.

Herkesin hastalık kapabileceğinin altını çizen vatandaşlardan Mehmet Tan ise, “Maske takmak iyi bir şey. Çünkü hastalık yayılmış, herkes kapabilir. Maskesiz oturuyorlar, takmaları lazım. En azından kendimi koruruz hastalıktan” diye konuştu.

Vatandaşlardan Mustafa Keskin de, “Vali beyin aldığı karar, Bingöl için olumlu bir karardır. Vali beyin bu kararını destekliyoruz, tedbirlere uyuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59949)
03 Temmuz 2020 Cuma 07:22
Rabbim virüs ve diğer tüm bulaşıcı hastalıklardan muhlis mümin kardeşlerimizi muhafaza eylesin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59924)
02 Temmuz 2020 Perşembe 14:02
S.a buradan il hıfzı sıhha kuruluna sesleniyorum.. Allah rızası için bu halk otobüslerindeki yolcu alma sayısını azaltın. Her sabah işe giderken otobüste tartışma yaşanıyor. Şoför ve yolcular arasında. Fazla yolcu alma diyen vatandaşa 60 yolcu alma hakkımız var diyen şoför tartışması. Sosyal mesafe desen 60 yolcuyla nasıl sağlanır sormak lazım... bu olaya Allah rızası için bir el atın. bu yolcu sayıları yeniden düzenlensin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59921)
02 Temmuz 2020 Perşembe 10:30
bayram akdemirin tespiti tam yerinde bence
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59920)
02 Temmuz 2020 Perşembe 09:16
Bingöl, güzel şehir. 8 yıldır burdayım, huzurlu bir şehir. Teşekkürler Bingöl
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59917)
02 Temmuz 2020 Perşembe 08:28
s.aleyküm kesinlikle desteklıyoruz .il dışından gelenler en az 1 hafta kimseyle görüsmesin.ayrıca burun dısarda çeneye takmasın kimse yüzde sıfır korumadır.dikkat edelim yasak diye değil sağlığımız içindir bilginize dikkat.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59907)
01 Temmuz 2020 Çarşamba 19:19
Mecbur takacaklar çünkü işin ciddiyetinin farkına vardılar illa birileri uyarmalı ki bizimkiler maske taksın yoksa umurunda değil bir çoğunun
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın