KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2025 Pazar
°C

'Bingöllüleri hiç unutmadım'

13 yıl Bingöl'de görev yapan Op. Dr. Selçuk Çekmeceli, hayatının en güzel yıllarını Bingöl'de geçirdiği süre içerisinde geçirdiğini ifade ederek, Bingöllüleri hiç unutamadığını söyledi.

`Bingöllüleri hiç unutmadım`
24 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:19
1
6755
2
AA aa

13 yıl Bingöl'de görev yaptıktan sonra İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne atanan Op. Dr. Çekmeceli, görev yaptığı yerde Bingöllülere yardımcı olmaya çalışarak, Bingöl'de olduğu gibi İstanbul'da da Bingöllülerin sevgisini kazanıyor.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında yoksullara yardımcı olmaya çalışan Çekmeceli, Haydarpaşa Numune Hastanesi Göz Polikliniği'nde kendisini ziyaret eden Bingöllülere hemşerim diye hitap ediyor.


Çekmeceli, Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında yoksul öğrencilerin göz ameliyatlarını her zaman büyük bir memnuniyetle karşılıksız yapmasıyla tanındığı gibi her zaman yoksul halkın da yanında olan biriydi.
Bizim için yapılan Lölleri hiç unutmadık


Bingöllülerin misafirperverliğini hiçbir zaman unutamadığını belirten Çekmeceli, “13 yıl Bingöl'de çalıştım. Kızım Bingöl'de doğdu. Kızıma nerede doğdun diye sorduklarında Bingöl'de diyor. Ben ve eşim sımsıcak ilgilerinden dolayı Bingöllüleri hiç unutmadık. Hala telefonlaştığımız dostlarımız var. Onlar da beni unutmadılar. Bizim için yaptıkları börekleri, içli köfteleri, lölleri unutmadık. Onları çok özledik. Her zaman hayatımın en güzel yılları, orada geçirdiğim 13 yıldı diyorum.

Bana soruyorlardı orada sıkılmadın mı? Cevabım aslaydı. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Zira Bingöl halkında menfaatler ön planda değil. Riya yok. Dürüst insanlar. Hala Bingöl'den gelip beni soruyorlar. Onları görünce çok mutlu oluyorum. Bu demektir ki; aramızdaki iletişim çıkarsızdı. Her zaman burada da onların hizmetine hazır olduğumu bilmelerini isterim. Buradan selam ve sevgilerimi yolluyorum. En kısa zamanda onları ziyaret etmeye çalışacağım” dedi. 



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56421)
14 Mart 2020 Cumartesi 14:19
SELÇUK HOCAMIN,
CANDAN SAMİMİ KİŞİLİĞİ OLDUGU İÇİN,BİZ İNSANLARA
HER AN HER ZAMAN YARDIMINI
ESİRGEMİYECEĞİNİ,TÜM KALBİMLE VE FİKRİMLE KATILIYOR,SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER NİYAZ EDİYORUM.
HARUN TİMUR (@Misafir_1738)
25 Ocak 2011 Salı 09:35
SAYIN HOCAM TEKRAR SİZİ BİNGÖLDE GÖRMEK İSTİYORUZ
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın