KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Aralık 2025 Salı
°C

'Bingöllüleri hiç unutmadım'

13 yıl Bingöl'de görev yapan Op. Dr. Selçuk Çekmeceli, hayatının en güzel yıllarını Bingöl'de geçirdiği süre içerisinde geçirdiğini ifade ederek, Bingöllüleri hiç unutamadığını söyledi.

`Bingöllüleri hiç unutmadım`
24 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:19
1
6951
2
AA aa

13 yıl Bingöl'de görev yaptıktan sonra İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne atanan Op. Dr. Çekmeceli, görev yaptığı yerde Bingöllülere yardımcı olmaya çalışarak, Bingöl'de olduğu gibi İstanbul'da da Bingöllülerin sevgisini kazanıyor.
Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında yoksullara yardımcı olmaya çalışan Çekmeceli, Haydarpaşa Numune Hastanesi Göz Polikliniği'nde kendisini ziyaret eden Bingöllülere hemşerim diye hitap ediyor.


Çekmeceli, Bingöl'de görev yaptığı süre zarfında yoksul öğrencilerin göz ameliyatlarını her zaman büyük bir memnuniyetle karşılıksız yapmasıyla tanındığı gibi her zaman yoksul halkın da yanında olan biriydi.
Bizim için yapılan Lölleri hiç unutmadık


Bingöllülerin misafirperverliğini hiçbir zaman unutamadığını belirten Çekmeceli, “13 yıl Bingöl'de çalıştım. Kızım Bingöl'de doğdu. Kızıma nerede doğdun diye sorduklarında Bingöl'de diyor. Ben ve eşim sımsıcak ilgilerinden dolayı Bingöllüleri hiç unutmadık. Hala telefonlaştığımız dostlarımız var. Onlar da beni unutmadılar. Bizim için yaptıkları börekleri, içli köfteleri, lölleri unutmadık. Onları çok özledik. Her zaman hayatımın en güzel yılları, orada geçirdiğim 13 yıldı diyorum.

Bana soruyorlardı orada sıkılmadın mı? Cevabım aslaydı. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Zira Bingöl halkında menfaatler ön planda değil. Riya yok. Dürüst insanlar. Hala Bingöl'den gelip beni soruyorlar. Onları görünce çok mutlu oluyorum. Bu demektir ki; aramızdaki iletişim çıkarsızdı. Her zaman burada da onların hizmetine hazır olduğumu bilmelerini isterim. Buradan selam ve sevgilerimi yolluyorum. En kısa zamanda onları ziyaret etmeye çalışacağım” dedi. 



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56421)
14 Mart 2020 Cumartesi 14:19
SELÇUK HOCAMIN,
CANDAN SAMİMİ KİŞİLİĞİ OLDUGU İÇİN,BİZ İNSANLARA
HER AN HER ZAMAN YARDIMINI
ESİRGEMİYECEĞİNİ,TÜM KALBİMLE VE FİKRİMLE KATILIYOR,SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER NİYAZ EDİYORUM.
HARUN TİMUR (@Misafir_1738)
25 Ocak 2011 Salı 09:35
SAYIN HOCAM TEKRAR SİZİ BİNGÖLDE GÖRMEK İSTİYORUZ
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın