KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Ağustos 2026 Pazar
°C

Bir Şehit Daha Uğurlandı!

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında yürütülen terör operasyonları sırasında dereden geçerken suya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk'ün naaşı memleketi Kütahya'ya gönderildi.

Bir Şehit Daha Uğurlandı!
13 MAYIS 2019 PAZARTESİ 19:16
3
2861
6
AA aa

Bingöl'de görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk (29), Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kızılmescit bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyona intikal sırasında dereden geçerken suya kapılarak şehit oldu. Şehit Öztürk'ün naaşı, Tunceli'den Elazığ'a Fırat Üniversitesi Hastanesine getirildi. Hastane morgundan alınan Şehidin naaşı, memleketine gönderilmek üzere Elazığ Havalimanına götürüldü. Burada cenaze aracından askerler tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı katafalka getirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve Öztürk'ün öz geçmişi okunmasının ardından İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya dua ettti. Daha sonra katafalktan askerler tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı uçağa konularak memleketi Kütahya'ya gönderildi.

Törene, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, diğer protokol üyeleri, emniyet personeli ve askeri erkan katıldı.

Şehit Altunkaş toprağa verildi

Öte yandan Bingöl'ün Kiğı ilçesi 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Dikmen köyü nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş, Tunceli ili Pülümür ilçesi Maltepe vadisindeki operasyonda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düştü.

Kırıkkale Nur Camisi'nde İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze arabasına kadar taşındı. Daha sonra Kırıkkale Şehitliğinde toprağa verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44409)
15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:24
Islam diniyle hic bir ilgisi olmayan laik bir devlete hizmet eden insanlar neden sehit oluyor?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44379)
14 Mayıs 2019 Salı 03:42
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44378)
14 Mayıs 2019 Salı 03:41
Allah rahmet eylesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44373)
14 Mayıs 2019 Salı 00:26
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44371)
13 Mayıs 2019 Pazartesi 22:03
Gencecik evlatlarımız abilerimiz kardeşlerimiz bir bir toprağa düşüyor bu nasıl derttir dermanı yoktur içimizi parçaladın şehidim ruhun şad olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44370)
13 Mayıs 2019 Pazartesi 21:10
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Nur içinde yatsın.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.Başımız sağolsun.
31.07.2026
14:19
Bingöl`de Asfalt Mesaisi Başladı
Bingöl'de Asfalt Mesaisi Başladı
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı asfalt sezonunu başlattı. Kent genelinde 20 kilometrelik yol ağı BSK asfaltla yenilenirken, yaklaşık 40 bin ton asfalt serilecek. Yol yenileme çalışmalarının yanı sıra kaldırım, kavşak, istinat duvarı ve dekoratif aydınlatma projeleri de sezon boyunca etaplar halinde hayata geçirilecek.
31.07.2026
13:48
Bingöl`de İki Otomobil Çarpıştı: 1`i Ağır 8 Yaralı
Bingöl'de İki Otomobil Çarpıştı: 1'i Ağır 8 Yaralı
Genç ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
30.07.2026
19:39
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
Bingöl'de bir iş yerinden çalınan 234 paket sigarayla yakalanan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.07.2026
19:26
Gündoğdu Kavşağı`nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Gündoğdu Kavşağı'nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl merkez Gündoğdu Kavşağı'nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
30.07.2026
19:08
3. Kısım Sanayi Sitesi`nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
3. Kısım Sanayi Sitesi'nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
501 iş yerinden oluşan ve bunlardan 200'ünün faaliyete başladığı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde, geçen yıl 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt tamamlanırken, bu yıl kalan 11 kilometrelik yol ağının bitirilmesi hedefleniyor.
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın