KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Aralık 2025 Perşembe
°C

Bişhak'tan mendi'ye ziyaret

Bingöl Şehit Aileleri Malulleri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyet, Elazığ da 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Galip MENDİ’yi ziyaret ettiler.

Bişhak`tan mendi`ye ziyaret
14 EKİM 2011 CUMA 09:48
0
2240
0
AA aa

BİŞHAK Başkanı Sözen ve yönetin kurulu üyelerinden Vehap Tümen, Ziya Yener, Sait Baysal, Bayram Gültekin, dün Elazığ da 8.Kolordu Komutanı Korgeneral Galip MENDİ'ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında derneği faaliyetleri ve Bingöl'deki şehit aileleri  ve gazileri hakkında Korgeneral Galip Mendi'ye bilgiler verildiği belirtildi.

BİŞHAK Başkanı Sözen, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak Mart ayından bu yana 8.Kolordu Komutanlığı görevinde bulunan Mendi'ye görevinde başarılar dilediklerini söyledi.

Sözen, “Korgeneral Galip Mendi derneğimiz yöneticilerinin yaptığı ziyaretten son derece memnun olduğunu, kapılarının her zaman bizlere açık olduğunu dile getirip, faaliyetlerimizi yakından takip ettiğini Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdiler. Derneğimizin çalışmalarında başarılarımızın devamını dileyen Korgeneral Mendi, en kısa zamanda derneğimize iade-i ziyarette bulunacağını dile getirmiştir. Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret esnasında üzerinde ‘'8.Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi'' yazılı olan ve Bingöl cezaevindeki mahkûmların yaptığı el işlemesi TÜRK BAYRAĞI hediye etmişlerdir dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
03.12.2025
14:10
'Tabela Dernekleri Sivil Toplumun İtibarını Zedeliyor'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata: 'Engelli bireyler üzerinden menfaat sağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Hukuki çerçeve net, beklenti açık: Şeffaf, hesap verebilir ve topluma dokunan STK'lar güçlendirilmeli'
03.12.2025
13:57
Rektör Çelik, Dünya Engelliler Günü`nde Öğrencilerle Buluştu
Rektör Çelik, Dünya Engelliler Günü'nde Öğrencilerle Buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Üniversite olarak kapsayıcı bir eğitim anlayışını benimsiyoruz. Öğrencilerimizin beklentilerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yakından takip etmek bizim için büyük önem taşıyor' dedi.
03.12.2025
13:42
Lider 12 Bingölspor, kritik Niğde sınavına kilitlendi
Lider 12 Bingölspor, kritik Niğde sınavına kilitlendi
Son dönemlerde yaşanan talihsizliklere rağmen kadrosunu hızla toparlayarak liderliğini koruyan 12Bingölspor, puan farkının 9'a çıkmasının getirdiği moralle Niğde Belediyespor maçına hazırlanıyor. Yeni transferleriyle güçlenen ekip, kritik 90 dakikada taraftarı önünde büyük avantajı perçinlemeyi hedefliyor.
02.12.2025
15:17
Tüz: `Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor`
Tüz: 'Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor'
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Bingöl Memur-Sen Temsilcisi Bahattin Tüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaptığı açıklamada engelli bireylerin yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorunlarına dikkat çekerek hükümete ve karar vericilere 'kapsamlı reform' çağrısı yaptı. 'Bugün kutlama değil, haklarımızı haykırma günüdür' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın