KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

Bisiklet yarışması düzenlendi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde 'Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi.

Bisiklet yarışması düzenlendi
04 AĞUSTOS 2019 PAZAR 18:30
8
2516
3
AA aa

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde ‘Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi. Merkez Genç Caddesi Alay Tepesi kavşağında başlayan y 75 yarışmacının yer aldığı etkinliğe Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ve bazı kurum amirleri de katıldı.

Başlama düdüğüyle birlikte yarışmacılar yaklaşık 5 kilometrelik güzergâhta birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışma merkez Hükümet Konağı önünde son buldu. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Sporun bir görev olarak yapılmayacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Sevmeniz lazım, sevmek lazım. Aksi halde spor yapmak eziyete dönüşebilir. Kendimizi psikolojik olarak spor yapmaya hazırlamalıyız. Sporun faydaları çok fazla. Bizlerin günlük olarak spora ayırdığımız zaman çok az. Spora daha fazla zaman ayırmalıyız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spor yapmaya teşvik etmek ve sporu sevdirmek için bu ortamları oluşturmamız lazım. Bu organizasyonları arttırmamız gerekiyor. Bu çalışmaları çok değerli görüyoruz. Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ise, “Yarışmamıza 75 yakında yarışmacı katıldı ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdik. Gençlerimiz ciddi bir şekilde spora yönelmiş durumdalar. Bisikletle amacımız insanlarımızı spora teşvik etmek, araç kullanımı azaltmak. Daha sağlıklı bir yaşam için herkesi spora, bisiklet kullanımına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48352)
06 Ağustos 2019 Salı 15:25
Seyir ettim ne bir şapka ne atlet nede yol güvenli alınmıştı böyle musabaka olmaz ya biri kaza geçirseydi ne derdiniz yaptırdığımız musabaka berbattı
(Edit)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48284)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:09
bisiklet yollarını bekliyoruz sayın başkanımız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48252)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 08:21
bisiklet yollarını ana yoldan hariç bekliyoruz
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın