KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Bisiklet yarışması düzenlendi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde 'Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi.

Bisiklet yarışması düzenlendi
04 AĞUSTOS 2019 PAZAR 18:30
8
2217
3
AA aa

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde ‘Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi. Merkez Genç Caddesi Alay Tepesi kavşağında başlayan y 75 yarışmacının yer aldığı etkinliğe Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ve bazı kurum amirleri de katıldı.

Başlama düdüğüyle birlikte yarışmacılar yaklaşık 5 kilometrelik güzergâhta birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışma merkez Hükümet Konağı önünde son buldu. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Sporun bir görev olarak yapılmayacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Sevmeniz lazım, sevmek lazım. Aksi halde spor yapmak eziyete dönüşebilir. Kendimizi psikolojik olarak spor yapmaya hazırlamalıyız. Sporun faydaları çok fazla. Bizlerin günlük olarak spora ayırdığımız zaman çok az. Spora daha fazla zaman ayırmalıyız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spor yapmaya teşvik etmek ve sporu sevdirmek için bu ortamları oluşturmamız lazım. Bu organizasyonları arttırmamız gerekiyor. Bu çalışmaları çok değerli görüyoruz. Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ise, “Yarışmamıza 75 yakında yarışmacı katıldı ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdik. Gençlerimiz ciddi bir şekilde spora yönelmiş durumdalar. Bisikletle amacımız insanlarımızı spora teşvik etmek, araç kullanımı azaltmak. Daha sağlıklı bir yaşam için herkesi spora, bisiklet kullanımına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48352)
06 Ağustos 2019 Salı 15:25
Seyir ettim ne bir şapka ne atlet nede yol güvenli alınmıştı böyle musabaka olmaz ya biri kaza geçirseydi ne derdiniz yaptırdığımız musabaka berbattı
(Edit)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48284)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:09
bisiklet yollarını bekliyoruz sayın başkanımız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48252)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 08:21
bisiklet yollarını ana yoldan hariç bekliyoruz
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın