KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2026 Salı
°C

Bisiklet yarışması düzenlendi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde 'Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi.

Bisiklet yarışması düzenlendi
04 AĞUSTOS 2019 PAZAR 18:30
8
2340
3
AA aa

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Bingöl Belediyesi ve AK Parti Gençlik Kolları koordinesinde ‘Haydi Sende Bisikletini Kapta Gel' sloganıyla yarışma düzenlendi. Merkez Genç Caddesi Alay Tepesi kavşağında başlayan y 75 yarışmacının yer aldığı etkinliğe Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ve bazı kurum amirleri de katıldı.

Başlama düdüğüyle birlikte yarışmacılar yaklaşık 5 kilometrelik güzergâhta birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Yarışma merkez Hükümet Konağı önünde son buldu. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Sporun bir görev olarak yapılmayacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Sevmeniz lazım, sevmek lazım. Aksi halde spor yapmak eziyete dönüşebilir. Kendimizi psikolojik olarak spor yapmaya hazırlamalıyız. Sporun faydaları çok fazla. Bizlerin günlük olarak spora ayırdığımız zaman çok az. Spora daha fazla zaman ayırmalıyız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spor yapmaya teşvik etmek ve sporu sevdirmek için bu ortamları oluşturmamız lazım. Bu organizasyonları arttırmamız gerekiyor. Bu çalışmaları çok değerli görüyoruz. Emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur ise, “Yarışmamıza 75 yakında yarışmacı katıldı ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdik. Gençlerimiz ciddi bir şekilde spora yönelmiş durumdalar. Bisikletle amacımız insanlarımızı spora teşvik etmek, araç kullanımı azaltmak. Daha sağlıklı bir yaşam için herkesi spora, bisiklet kullanımına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48352)
06 Ağustos 2019 Salı 15:25
Seyir ettim ne bir şapka ne atlet nede yol güvenli alınmıştı böyle musabaka olmaz ya biri kaza geçirseydi ne derdiniz yaptırdığımız musabaka berbattı
(Edit)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48284)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:09
bisiklet yollarını bekliyoruz sayın başkanımız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48252)
05 Ağustos 2019 Pazartesi 08:21
bisiklet yollarını ana yoldan hariç bekliyoruz
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
05.05.2026
00:50
Bingöl`de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de bodrum katta çıkan yangın sonrasında dumanlar binayı sararken, 13 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 5 kişi olay yerinde tedavi edilirken 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
05.05.2026
00:44
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayıp Birinci, Türkiye'de de Japonya gibi kimlikle sigara satılması yönünde çalışmalarının olduğunu açıkladı. Birinci, 'Japonlar artık sigarayı kimlikle veriyor insanlara. Bizim de planlarımızdan birisi bu' diye konuştu.
05.05.2026
00:43
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
04.05.2026
12:39
Anşin:
Anşin: 'Enflasyon Düşmüyor, Maaşlar Eriyor'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün hızla düştüğünü belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın