KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2025 Pazar
°C

Bitmeden harabeye döndü!

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde inşası devam eden Kapalı Spor Salonu, tamamlanmadan harabeye döndü.

Bitmeden harabeye döndü!
19 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 21:20
2
9980
1
AA aa

Adaklı ilçesinde yaklaşık bir yıldır yapımı süren ancak yüklenici firma ile iş feshine gidilen kapalı spor salonu, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce harabeye döndü.

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan kapalı spor salonun harabeye dönmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medyada salonun harabeye döndüğünü görsellerle paylaşan vatandaşlar, salonun eksikleri giderilerek hizmete açılmasını istediler.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, talepler şöyle aktarıldı; “Yapılacak olan kapalı spor salonu yetkililerin ihmali yüzünden açılmadan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Yapımı yarıda kalan ve şu an kullanılmaz hale gelen spor salonumuzum bir an önce onarılıp açılmasını rica ediyoruz.”

‘İhalesi yapıldı'

Yetkililer, iş feshinin ardından ihalenin tekrar yapıldığını, kısa sürede onarımın yapılacağını ve tamamlanıp öğrencilerin hizmetine açılacağını belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22808)
20 Şubat 2018 Salı 13:39
Bu ilde idari amir görevini yerine getiren bu konu ile ilgili kim varsa derhal görevinden istifa etmeli...Yazik değilmi bu güzel ülkeme ...Bunlar yüzünden iki yakamız bir araya gelmiyor
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın