KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
17 °C Kısmen güneşli

Bölgenin gözdesi olacak

Kentin en büyük parkı olan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunan Barakazi; İlimizin imajına yakışır bir şekilde 52 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz parkımızla hem belediye tarihindeki 82 yıllık süreçte yapılan yeşil alan miktarını geçtik, hem de bölgenin gözde parkları arasındaki yerimizi aldık dedi.

Bölgenin gözdesi olacak
04 EKİM 2018 PERŞEMBE 18:04
7
5149
7
AA aa

Barakazi, Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde 52 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Millet Bahçesi'nde (Kentpark) devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada açıklamada bulunan Barakazi, peyzaj çalışmaları kapsamında Bin 100 fidanın toprakla buluşturulduğunu söyledi.

Çimlendirme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “İlimizin en büyük parkı olan millet bahçesinde çalışmalarımız devam ediyor. Çocuk oyun alanları, engelsiz çocuk oyun alanları, fitness alanları, kaykay pisti, trambolin, bazalt yürüyüş yolları, akrilik ve kauçuk kaplamalı bisiklet yolları, oturma grupları, barbekülü piknik alanları gibi çalışmalarımız tamamlandı. Peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla parkımız tam anlamıyla hizmete sunulacak. İlimizin imajına yakışır bir şekilde 52 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz parkımız, yalnızca ilimizin en büyük parkı özelliğini taşımıyor, aynı zamanda bölgenin gözde parkları arasında yer alıyor. İlimizin her mahallesinden akşam saatlerinde parka akın eden aileler, çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla burada zaman geçiriyor. Göreve başladığımız günden beri yeşil alana ayrı bir önem verdik. Çok sayıda park inşa etmenin yanı sıra ilimizin değişik noktalarında binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Peyzaj çalışması kapsamında orta refüjler başta olmak üzere yamaç ve kavşaklarda değişik türden yüz binlerce çiçek ektik.”

“Parklarımıza sahip çıkalım”

4 milyon TL yatırım yapılarak bakım ve onarımları tamamlanan parkların tahribata uğratıldığını anımsatan Barakazi, vatandaşlara parkları koruma çağrısı yaptı.

Bilinçsiz kişilerce oluşturulan tahribatın önlenmesi için duyarlı halkın gerekli tavrı ortaya koyması gerektiğini vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “Yeşil alanlarımızı hep birlikte korumamız gerekiyor. 4 Milyon TL yatırımla bakım ve onarımlarını tamamladığımız parklar, bilinçsiz çevrelerce tahribata uğratılıyor. Bu noktada duyarlı vatandaşların devreye girmesi gerekiyor. Tahribatı fark edenler bu kişileri uyarmalı, gerekli gördüğü yerde bizleri arayıp bilgi vermeli. Parklarımızdaki bakım ve onarımlarımız devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil ekip, tahrip edilen malzemeleri en kısa sürede onarıyor. Bunun yanı sıra tüm parklarımızda düzenli olarak çalışmalar sürdürülüyor. Duyarlı vatandaşlarımızın tahribat noktasında bizlere destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31710)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:45
Başkan beyin en sevdiğim özelliği böyle boş boş konuşan sürekli herşeyden şikayetçi kendine bile faydası olmuyan şahısları adam yerine koymama huyunu çok seviyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31709)
06 Ekim 2018 Cumartesi 09:40
İlimize yapılan en büyük park tan dolayı belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31699)
05 Ekim 2018 Cuma 15:50
Bingöl tarihinde hiç bir belediye başkanı 2. kez seçilememiş. başka sözüm yok hakim bey.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31698)
05 Ekim 2018 Cuma 15:47
OLAYA OPJEKTİF BAKMAK LAZIM İYİ NİYETLE YAPILMIŞ ÇOK GÜZEL BİR PARK GERÇEKTEN. YANLIŞ TARAFI BİTİTRİLMEDEN KULLANIMA AÇILMASI OLMUŞTUR. bU BİZİM MALIMIZDIR ONU KORUMAK, TEMİZ TUTMAK VE ZARAR VERENLERE KARŞI UYARILARDA BULUNMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31689)
05 Ekim 2018 Cuma 08:38
Parkın ihalede belirtilen teslim tarihi geçti diye biliyorum hala eksiklerin olduğunu söylüyorsunuz. Tamamlanması ne zaman olacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31686)
05 Ekim 2018 Cuma 08:09
parkı gezdim, bir iş yapılırken işçilikten bu kadar çalınır. özensiz yapılan yürüme yolları kalitesiz malzeme kullanımı o kadar bariz ki bunu görmeden işe hak ediş ve onay veren belediye mühendislerinin mühendislik bilgilerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. yazıktır ya milletin parasını bu kadar peşkeş çekmeyin. azıcık vicdan, azıcık saygı....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31681)
04 Ekim 2018 Perşembe 23:13
Gülesim yoktu beni güldürdün başkan hiçmi aynaya bakmıyorsun size beceriksizlik ödülü verilmeli ne yazıkki beceriksizler için bir ödül yok
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
17.04.2024
16:26
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, 'Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz' dedi.
17.04.2024
14:29
Bingöl`de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Bingöl'de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
16.04.2024
14:49
Hedef, Bingöl`ü sosyal hizmet şehri yapmak
Hedef, Bingöl'ü sosyal hizmet şehri yapmak
Birçok birimi farklı noktalarda hizmet veren ve müdürlük binası bulunmayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yatırım programına alınan projelerinde bu yıl kazma vurmayı hedefliyor. Proje kapsamında müdürlük binası, gündüz bakım evi, kadın konuk evi ve sosyal hizmet merkezi ile konferans salonu inşa edilecek.
16.04.2024
14:46
Bingöl`de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.
16.04.2024
13:11
Bingöl`de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de 1-14 Nisan tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 kişi yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın