KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Borsada düşüş devam ediyor

Dolar 1.20 YTL

Borsada düşüş devam ediyor
21 OCAK 2008 PAZARTESİ 10:52
0
983
0
AA aa
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında bileşik endeks 47 bin puanın altına geriledi.

Borsada geçen hafta başlayan düşüş, haftanın ilk gününde de devam ediyor.Birinci seansa 1.315,58 puan azalarak başlayan ve geçen hafta kapanışa göre yüzde 2,70 oranında değer kaybeden endeks, açılış seansının ardından düşüşe devam etti.

Endeksteki kayıp saat 10:18 itibarıyla 1,697 puana ulaştı. Böylece endeks haftanın ilk işlem gününde Cuma günü ikinci seans kapanışına göre yüzde 3,44 oranında değer kaybederek 46.960 puana geriledi.

Bankalararası piyasada dolar kotasyonları satışta en yüksek 1,2020 YTL seviyelerinde bulunuyor.Serbest piyasada haftaya yükselişle başlayan döviz, bankalararası piyasada da saat 09.10 itibarıyla alışta en düşük 1,1930 YTL, en yüksek 1,1960 YTL, satışta en düşük 1,1975 YTL, en yüksek 1,2020 YTL seviyesinde bulunuyor.

ASYA BORSALARINDA REKOR DÜŞÜŞ


Küresel ekonomik kaygılar nedeniyle, Asya borsaları rekor oranda değer kaybetti. ABD kaynaklı durgunluk kaygıları, başta Japon, Çin ve Hindistan borsaları olmak üzere, Asya borsalarının değer kaybetmesine neden oldu.Tokyo Borsasının, yüzde 4'e yakın değer kaybetmesinin ardından, Çin Menkul Kıymetler Borsası'nın temel barometresi Şangay Bileşik Endeksi yüzde 5,1, Hindistan Bombay Endeksi de yüzde 2,2 oranlarında değer kaybettiler.

AVRUPA BORSALARI DA KAN KAYBEDİYOR

Avrupa borsaları da Asya'daki düşüşlerini ardından %1'i aşkın düşüşte.
Uzmanlar, küresel ekonomik durgunluk kaygısının borsaların değer kaybetmesinde etkili olduğunu vurguluyorlar.



habertürk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın