KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Borsada düşüş devam ediyor

Dolar 1.20 YTL

Borsada düşüş devam ediyor
21 OCAK 2008 PAZARTESİ 10:52
0
1074
0
AA aa
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında bileşik endeks 47 bin puanın altına geriledi.

Borsada geçen hafta başlayan düşüş, haftanın ilk gününde de devam ediyor.Birinci seansa 1.315,58 puan azalarak başlayan ve geçen hafta kapanışa göre yüzde 2,70 oranında değer kaybeden endeks, açılış seansının ardından düşüşe devam etti.

Endeksteki kayıp saat 10:18 itibarıyla 1,697 puana ulaştı. Böylece endeks haftanın ilk işlem gününde Cuma günü ikinci seans kapanışına göre yüzde 3,44 oranında değer kaybederek 46.960 puana geriledi.

Bankalararası piyasada dolar kotasyonları satışta en yüksek 1,2020 YTL seviyelerinde bulunuyor.Serbest piyasada haftaya yükselişle başlayan döviz, bankalararası piyasada da saat 09.10 itibarıyla alışta en düşük 1,1930 YTL, en yüksek 1,1960 YTL, satışta en düşük 1,1975 YTL, en yüksek 1,2020 YTL seviyesinde bulunuyor.

ASYA BORSALARINDA REKOR DÜŞÜŞ


Küresel ekonomik kaygılar nedeniyle, Asya borsaları rekor oranda değer kaybetti. ABD kaynaklı durgunluk kaygıları, başta Japon, Çin ve Hindistan borsaları olmak üzere, Asya borsalarının değer kaybetmesine neden oldu.Tokyo Borsasının, yüzde 4'e yakın değer kaybetmesinin ardından, Çin Menkul Kıymetler Borsası'nın temel barometresi Şangay Bileşik Endeksi yüzde 5,1, Hindistan Bombay Endeksi de yüzde 2,2 oranlarında değer kaybettiler.

AVRUPA BORSALARI DA KAN KAYBEDİYOR

Avrupa borsaları da Asya'daki düşüşlerini ardından %1'i aşkın düşüşte.
Uzmanlar, küresel ekonomik durgunluk kaygısının borsaların değer kaybetmesinde etkili olduğunu vurguluyorlar.



habertürk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın