KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Bu grup cehennem grubu

Beşiktaş'ın yer aldığı A grubu cadı kazanı gibi.. Hesaplar birbirine fena karıştı.

Bu grup cehennem grubu
29 KASIM 2007 PERŞEMBE 12:30
0
1381
0
AA aa
Beşiktaş Marsilya'yı yendi hesaplar alt üst oldu. Son maçlara dört takım da iddialı giriyor. Sekiz grup içinde en iddialı, nefes kesici maçlar bu grupta olacak.

Siyah beyazlılar eline kağıt kalem aldı tur hesapları yapmaya başladı.. İşte 4 takımın son maçta alacağı sonuçlara göre senaryoları:

Beşiktaş: Aslında hesap çok basit.. Beşiktaş Porto'yu yenerse puanı 9 oluyor ve direk gruptan çıkıyor. Kaybederse Avrupa'ya nokta koyuyor. Berabere kalırsa puanını 7'ye çıkarıyor. UEFA kupası için bu puan yeterli değil. Çünkü ikili averajı Marsilya ve Liverpool'dan kötü.



Kağıt üstünde grupta diğerlerine göre en şanslı gözüken o. Porto'nun UEFA kupası yolu garanti.. Diğerlerinin hiç bir güvencesi yok. En kötü senaryoları Beşiktaş'ın onları yennesi. Öyle olursa şampiyonlar ligi rüyası son bulacak Portekiz takımı için.

EN KÖTÜ SENARYO BU

Dananın kuyruğu Fransa'da muhtemel bir beraberlik halinde kopuyor. Porto yenilir Marsilya ve Liverpool beraber kalırsa üç takımın puanı 8 oluyor. İşin kötüsü her üç takımın hiç biri diğerine iki averajda üstünlük kuramıyor. Burada genel averaj üstünlüğü Liverpool'a ait.

Liverpool veya Marsilya için galibiyet yola devam anlamını taşıyor. Marsilya'nın sonuçlara göre UEFA'ya gidememe tehlikesi bile var. Aynı risk Liverpool için de geçerli..




İnternethaber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın