KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Bu kadar slogan yeter

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; AK Parti bir hizmet partisidir. Slogan partisi değildir. Bazı partilerin slogan atmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Bu kadar slogan yeter. Gitsinler başka yerde slogan atsınlar. Bizim slogana değil hizmete ihtiyacımız var.

Bu kadar slogan yeter
20 OCAK 2019 PAZAR 21:34
17
5006
24
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “AK Parti'de 'ben' değil 'biz' vardır. 'Ben' diyen AK Parti davasını, hareketini anlamamış demektir. AK Parti bu anlayışla daha güçlü şekilde yarınlara ulaşacak. AK Parti, bir hizmet partisidir, slogan partisi değildir” dedi.

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından birlik yemeği düzenlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Belediye başkanlarının kente hizmetin yanında gönüllere de girmesi gerektiğini ifade ederek, bu dönem üzerinde en fazla durdukları unsurlardan birinin bu olduğunu söyledi.

Ergenekon ve Balyoz sürecinden başlayarak, gezi olayları, parti kapatma ve en son 15 Temmuz ihanetine varıncaya kadar bir sürü badireyle uğraşarak bu günlere geldiklerini dile getiren Yılmaz, buna rağmen hizmet ürettiklerini vurguladı. Önümüzdeki süreçte yaptıkları hizmetlerden daha fazlasını vatandaşlara sunacaklarını belirten Yılmaz, “AK Parti, bir dava, bir erdemliler hareketidir. AK Parti'de 'ben' değil 'biz' vardır. 'Ben' diyen AK Parti davasını, hareketini anlamamış demektir. AK Parti bu anlayışla daha güçlü şekilde yarınlara ulaşacak. AK Parti bir hizmet partisidir. Slogan partisi değildir. Bazı partilerin slogan atmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ama sloganlarla toplumun sorunları çözülmüyor, sloganlarla bir ilerleme sağlamıyoruz. Bu kadar slogan yeter. Gitsinler başka yerde slogan atsınlar. Bizim slogana değil hizmete ihtiyacımız var. AK Parti hizmet anlayışını merkezi idarede olduğu gibi yerel yönetimlerde de en iyi şekilde ortaya koyacak. Bunu gizlemeye çalışıyorlar ama milletimiz her şeyi görüyor. Hizmetleri halktan gizlemeyi başaramayacaklar. Karşımızda hizmetleri örtmeye çalışan bir grup var. Bilinçli şekilde içimizde fitne oluşsun diye çalışmalar yaptıklarını biliyoruz. Bunlara pirim vermeyelim. Bugün, birlik beraberlik günüdür. Ortaklıkları öne koyma ve ortak hedefler çerçevesinde birleşme günüdür" ifadelerini kullandı.

Huzur ve güven ortamının bölgede geçmişle kıyaslanmayacak kadar iyi durumda olduğunun altını çizen Yılmaz, "Sadece kamu yatırımlarıyla bir ilin, belediyenin kalkınması mümkün değil. Özel sektör yatırımları bu anlamda çok önemli. Güvenin olmadığı yerde demokrasi olmaz, huzurun olmadığı yerde temel hak ve özgürlükler kullanılamaz. Huzur ve güvenin olmadığı yerde özel sektör yatırım yapmaz. Aksine sermayesini alır gider. Gençlerimiz iş bulamazlar. Gençlerimizin iş bulmasına engel olanlar bölgenin huzurunu bozanlardır. Huzur güven ortamı çok şükür daha iyi durumda. Özel sektör yatırımlarıyla atılım yapma zamanı. Böylece yerel kalkınmayı Van görmüş olacak. Merkezi idare ve yerel yönetim el ele Vanlılar için daha iyi bir gelecek hazırlayacağız, Van'da elde edilecek başarı; Türkiye'de yaşayan tüm kesimlerin birliğini, beraberliğini bozmaya çalışanlara, ülkeye diz çöktürmek isteyenlere en güzel cevap olacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıya, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, ilçe belediye başkan adayları, AK Parti ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37718)
26 Ocak 2019 Cumartesi 13:18
Muhafazakar insanlar oy veriyor AK PARTİYE bey efendi kendi etrafındaki hdp lilere hizmet ediyor kendi yeğeni şehrin malumudur sanırım bilmeyen tanımayan yoktur kalkmış ak partinin soloğan partisi omadığını söylüyor ak partiye bu halk senin gibilerin yüzünde oy vermiyecek ona özülüyorum vallaha çünkü sen ve senin gibiler nerdeyse partiyi bölge partisi yaptınız senin fevzi nin hali ortada il başkanınıda seçimden sonra aynı bölgeden getirirsin olur bölgenizin partisi biter bu bu iş burada ülkeye yazık vallaha başka bir şeye üzülmiyorum...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37396)
22 Ocak 2019 Salı 12:08
Düs bu milettin yakasindan artik...git artik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37318)
21 Ocak 2019 Pazartesi 22:25
Bir tek dileğim var git yeterrr
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37311)
21 Ocak 2019 Pazartesi 21:19
Yar saçların lüle bay Cevdet artık sana güle güle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37303)
21 Ocak 2019 Pazartesi 19:40
Ey kurban oldugum Rabim bunlardan al mazlumun yoksulun hakkini
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37302)
21 Ocak 2019 Pazartesi 19:39
CEVDET YILMAZ A BOL KESEDEN ATIP TUTANLAR ŞUNU İYİ BİLSİNLERKİ ; SİZ OLSANIZ HİÇ BİRŞEY YAPAMAZDINIZ DAHA ÖNCEKİ SİYASİLERİ GÖRDÜK HİÇBİRİNDE BECERİ YOKTU.BELKİ EKSİKLİKLERİ VAR ONLARI YAZIN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37397)
22 Ocak 2019 Salı 12:10
@Misafir Kullanıcı Daha önce bingölden kim bakan olmustu? Ne yapti bingöle ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37279)
21 Ocak 2019 Pazartesi 18:07
sizin sloganınız kazanamasak başörtülüler sokakta yürüyemez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37272)
21 Ocak 2019 Pazartesi 17:21
Bingolden beslenip bingole sirtini dönen adam, kalkmis slogan partisi olmadigini söylüyor..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37266)
21 Ocak 2019 Pazartesi 14:44
sen bizim gözümde hiç bir zaman bingöllü temsil etmedin ve onlara himzet etmedin sadece yan komşu olan milliyetçi elazığ şehrine hizmet etin ve önyargılı oldukları halde bize inanın bu sefer elzgda sizi kurtaramıyacak bingölde hüsarnı yaşatacaz size eski bir akp seçmeni olarak rakibiniz kimse ona yönelecez ailece kararlıyız HDP :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37262)
21 Ocak 2019 Pazartesi 12:02
cevdet yılmazı görünce bizim şu çocuğu işe al demekten vazgeçip, efendim; ilimizin şu şu sorunları var diye dile getirirseniz işte o zaman bingöl hizmet alır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37329)
21 Ocak 2019 Pazartesi 23:58
@Misafir Kullanıcı Diğer illerdeki sadece ilimize hizmet et demiyor ki hem ile hizmet etsin hem işsizleri işe yerleştirsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37296)
21 Ocak 2019 Pazartesi 19:26
@Misafir Kullanıcı Buraya değil Cevdet beyin yüzüne karşı söyleyeceksiniz efendi öyle görünce el pençe durmayıp aslanlar gibi yanlış yapıyorsunuz hiç dediniz mi diyebildiniz mi?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37273)
21 Ocak 2019 Pazartesi 17:29
@Misafir Kullanıcı İlimizin ulaşım sorunu var. İlimizin işsizlik sorunu var. İlimizin kentleşme sorunu var. Hadi hizmet alsın Bingöl de görelim
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın