AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; AK Parti bir hizmet partisidir. Slogan partisi değildir. Bazı partilerin slogan atmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Bu kadar slogan yeter. Gitsinler başka yerde slogan atsınlar. Bizim slogana değil hizmete ihtiyacımız var.
Muhafazakar insanlar oy veriyor AK PARTİYE bey efendi kendi etrafındaki hdp lilere hizmet ediyor kendi yeğeni şehrin malumudur sanırım bilmeyen tanımayan yoktur kalkmış ak partinin soloğan partisi omadığını söylüyor ak partiye bu halk senin gibilerin yüzünde oy vermiyecek ona özülüyorum vallaha çünkü sen ve senin gibiler nerdeyse partiyi bölge partisi yaptınız senin fevzi nin hali ortada il başkanınıda seçimden sonra aynı bölgeden getirirsin olur bölgenizin partisi biter bu bu iş burada ülkeye yazık vallaha başka bir şeye üzülmiyorum...
sen bizim gözümde hiç bir zaman bingöllü temsil etmedin ve onlara himzet etmedin sadece yan komşu olan milliyetçi elazığ şehrine hizmet etin ve önyargılı oldukları halde bize inanın bu sefer elzgda sizi kurtaramıyacak bingölde hüsarnı yaşatacaz size eski bir akp seçmeni olarak rakibiniz kimse ona yönelecez ailece kararlıyız HDP :)
cevdet yılmazı görünce bizim şu çocuğu işe al demekten vazgeçip, efendim; ilimizin şu şu sorunları var diye dile getirirseniz işte o zaman bingöl hizmet alır.
@Misafir Kullanıcı Buraya değil Cevdet beyin yüzüne karşı söyleyeceksiniz efendi öyle görünce el pençe durmayıp aslanlar gibi yanlış yapıyorsunuz hiç dediniz mi diyebildiniz mi?
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın