KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Bu sorulara çok güleceksiniz!

Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin 'Alo 184' danışma hattına gelen sorular, komedi filmlerini aratmıyor.

Bu sorulara çok güleceksiniz!
28 MART 2007 ÇARŞAMBA 13:17
0
1101
0
AA aa
Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların sağlık sorunlarını iletmesi için kurulan Alo 184 Hattı'nı arayanların ilginç ve komik soruları şaşırtıyor.

Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) bünyesinde oluşturulan 184 hattına gelen birbirinden ilginç telefonlar duyanları hayrete düşürüyor. Kesintisiz 24 saat hizmet veren 184 hattını, cinsel sorunları olanlar, eşiyle kavga edenler hatta evini pire basanlar bile arıyor. Tüm Türkiye'den 184 numaralı telefonla ulaşılan, 4 hekim ve 40 operatörün 24 saat hizmet verdiği hatta gelen 'alakasız' telefonlar çalışanları zor durumda bırakıyor. 184 hattı, 112 acil yardım ve 155 polis imdat gibi 'geyik muhabbeti yapmak isteyenlerin mekanı haline geldi. Ağustos 2003'te pilot çalışma niteliğinde başlayan Alo 184 hattı, Ocak 2004'ten bu yana aktif olarak hizmet veriyor. SABİM'e gelen ilginç telefonlar şunlar:

"- Karım, 'Prezervatif gavur işidir' diyor. Doğru mu? Bildiğiniz bize uyan prezervatif var mı? (Denizli)

- Erkek arkadaşımla ne zaman yalnız kalsak bir şeyleri bahane edip benden kaçıyor. Onun erkekliğinden iyice şüphelenmeye başladım. Bunu duymasını istemiyorum ama ona bir test yaptırabilir miyim? (Ankara)

- Önceki gece birlikte olduğum bir Rus hayat kadını, gece boyunca öksürdü durdu. Verdiğim paraya acımıyorum da acaba o kadın AIDS olabilir mi? Eğer AIDS'li ise öksürüğünden bana da geçmiş olabilir mi? Ölmek istemiyorum, ne olur bana yardım edin. (Erzurum)

- Evimi pireler bastı, 'Belediyeyi aradım 184'e başvurun' dediler. (İstanbul)

- 18 Mart'ta hastaneye yattım. Doktor beni taciz etti, tuvalette arkamdan geldi, odama gelip kapıyı kilitledi. Daha anlatamayacağım başka şeyler de var. Eşimin durumdan haberi yok, doktordan şikayetçiyim. (Elazığ)

- Özel bir hastanede çalışan estetik uzmanı cerraha iki sene önce yüz estetiği yaptırdım. Yüzümdeki silikonu aldırmak isterken iznim ve haberim olmadan elmacık kemiğimi almış. Doktora 3 daire parası, 2 araba parası ve bir o kadar da altın verdim, şimdi dava açacak param yok. Doktordan şikayetçiyim. (İzmir)

- Bakırköy'deki bir plastik cerrahi merkezinde çalışan doktor 2003 yılında göğüslerime silikon taktı. Sonuçtan memnun değilim. Bana, 'Silikon ve dikişler belli olmayacak' demişti. Ancak dikizler ve silikonlar bariz görünüyor. Göğüslerin biri yukarıda biri aşağıda kaldı. Üstelik doktor hatasını düzeltmek için tekrar benden para istedi. (Muğla)

- Çocuğuma kızamık aşı yerine kuduz aşısı yapmışlar. O hemşireye de aynı kuduz aşısından yapsınlar (Şanlıurfa)

- Karşı dairede oturan kadının akli dengesi bozuk. Sürekli çevresine zarar veriyor. Apartman içinde çıplak dolaşıp, yüzümüze tükürüyor. Belediyeyi aradık, 'bizim işimiz değil' diyorlar. Bu kadını zapt etmek kimin görevi benim mi? (Artvin)

- Atatürk Hastanesi'nde hekim olarak çalışıyorum. 2 gün önce sabah trafikte resmi plakalı bir araç tarafından taciz edildim. Aracın bakanlığa ait olduğunu öğrendim. Bu aracın hangi birime ait olduğunu ve kim tarafından kullanıldığını öğrenmek istiyorum (Ankara)."


haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın