KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Bü'den açıklama

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, dün basında çıkan ‘Kürt Dili Yüksek Lisans sınavı yapıldı' haberi üzerine bir açıklama yaptı.

Bü`den açıklama
20 AĞUSTOS 2011 CUMARTESİ 01:17
0
1865
0
AA aa

‘Kürt Dili Yüksek Lisans sınavı yapıldı' haberin Bingöl Üniversitesi'nin Mardin Artuklu Üniversitesi arasında ortak bir anlaşma olduğu izlenimi verildiği belirtilen açıklamada, Bingöl Üniversitesi'nin Mardin Artuklu Üniversitesi arasında bu alanda bir anlaşma bulunmadığı kaydedildi.

“Mardin Artuklu Üniversitesi'nde devam eden yüksek lisans programının Bingöl Üniversitesi ile bir ilgisi de yoktur” denilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Bingöl Üniversitesi bünyesinde de ‘Yaşayan Diller Enstitüsü' ve ‘Zaza Dili ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi' bulunmaktadır. Üniversitemiz bünyesindeki bu birimler, bu alandaki çalışmaları kendi bünyesinde yapıp, kendi programı ve projeleri ile hareket edecektir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın