KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum

23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, “29 Ekim 2011 Cumartesi günü Bingöl merkez Genç Caddesi AK Parti İl Başkanlığı binası önünde meydana gelen ve 2 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 21 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum” dedi.

Canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum
31 EKİM 2011 PAZARTESİ 22:15
0
2323
3
AA aa

23. Dönem Bingöl Milletvekili Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada 29 Ekim 2011 Cumartesi günü meydana gelen canlı bomba olayını kınadı.

Coşkun, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“29 Ekim 2011 Cumartesi günü Bingöl merkez Genç Caddesi AK Parti İl Başkanlığı binası önünde meydana gelen ve 2 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 21 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısını nefretle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Hiçbir şekilde kabul edilemeyen bu hain saldırının Bingöl'ün huzuruna yönelik olduğu açıktır. Bunun savunması yapılamayacağı gibi, meşrulaştırılması da düşünülemez. Kürt halkının savunucusu olduğu iddiasında olanlar ve onların destekçileri, sivil halkı hedef alan bu saldırıyla gerçek yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Duble yol, havaalanı ile birçok özel ve kamu yatırımları terör eylemleri yüzünden durmadı mı? Fakat bazı kimselerin hain saldırıya ilişkin “bu bir savaş halidir” şeklindeki savunmalarına şahitlik etmekteyiz. Bunca zarar ortada iken birilerinin bu eylemleri masumlaştırmaya çalışması kabul edilemez. Sivil ve masum insanları öldürenler masum olamaz, böyle bir cinayetin savunması yapılamaz. Tamamen memleketimizi ve insanları provoke etme, ayrıştırma çabası olarak gördüğümüz bu hain saldırı, terör örgütü ve onun uzantılarının, Van depreminde ülkemiz insanlarının gösterdiği duyarlılık ve sahiplenme karşısında duyduğu rahatsızlığın bir sonucudur. Fakat iyi bilinmelidir ki, kardeşlik bağları her zaman güçlü olan ülke insanımız asla bu korku politikalarına prim vermeyecek, her platformda da gerekli cevabı en net şekilde ortaya koyacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız Soyadınız (@Misafir_6947)
01 Kasım 2011 Salı 18:29
Allah belasını versın pkk ve yandaslarınn....
Adınız Soyadınız (@Misafir_6940)
01 Kasım 2011 Salı 14:31
ardadaşın dediği gibi sen ve diğerleri kendinize düşeni yapsaydınız sonuç böyle olmazdı.....
bingöl (@Misafir_6939)
01 Kasım 2011 Salı 13:55
yusuf bey! olayı kınıyorsunuz iyi güzel lakin adaylığınız açıklanmadışı seçim sürecinde biraz sizlerde gayretinizi daha fazla ortaya koysaydınız bunlara fırsat ortamı oluşmamış olacaktı... herkesin şapkasını önüne koyarak düşünmesi ve bireysel sorumluluk alması gerekmez mi?
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın