KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2025 Pazar
°C

Canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum

23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, “29 Ekim 2011 Cumartesi günü Bingöl merkez Genç Caddesi AK Parti İl Başkanlığı binası önünde meydana gelen ve 2 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 21 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum” dedi.

Canlı bomba saldırısını nefretle kınıyorum
31 EKİM 2011 PAZARTESİ 22:15
0
2406
3
AA aa

23. Dönem Bingöl Milletvekili Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada 29 Ekim 2011 Cumartesi günü meydana gelen canlı bomba olayını kınadı.

Coşkun, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“29 Ekim 2011 Cumartesi günü Bingöl merkez Genç Caddesi AK Parti İl Başkanlığı binası önünde meydana gelen ve 2 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 21 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısını nefretle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Hiçbir şekilde kabul edilemeyen bu hain saldırının Bingöl'ün huzuruna yönelik olduğu açıktır. Bunun savunması yapılamayacağı gibi, meşrulaştırılması da düşünülemez. Kürt halkının savunucusu olduğu iddiasında olanlar ve onların destekçileri, sivil halkı hedef alan bu saldırıyla gerçek yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Duble yol, havaalanı ile birçok özel ve kamu yatırımları terör eylemleri yüzünden durmadı mı? Fakat bazı kimselerin hain saldırıya ilişkin “bu bir savaş halidir” şeklindeki savunmalarına şahitlik etmekteyiz. Bunca zarar ortada iken birilerinin bu eylemleri masumlaştırmaya çalışması kabul edilemez. Sivil ve masum insanları öldürenler masum olamaz, böyle bir cinayetin savunması yapılamaz. Tamamen memleketimizi ve insanları provoke etme, ayrıştırma çabası olarak gördüğümüz bu hain saldırı, terör örgütü ve onun uzantılarının, Van depreminde ülkemiz insanlarının gösterdiği duyarlılık ve sahiplenme karşısında duyduğu rahatsızlığın bir sonucudur. Fakat iyi bilinmelidir ki, kardeşlik bağları her zaman güçlü olan ülke insanımız asla bu korku politikalarına prim vermeyecek, her platformda da gerekli cevabı en net şekilde ortaya koyacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız Soyadınız (@Misafir_6947)
01 Kasım 2011 Salı 18:29
Allah belasını versın pkk ve yandaslarınn....
Adınız Soyadınız (@Misafir_6940)
01 Kasım 2011 Salı 14:31
ardadaşın dediği gibi sen ve diğerleri kendinize düşeni yapsaydınız sonuç böyle olmazdı.....
bingöl (@Misafir_6939)
01 Kasım 2011 Salı 13:55
yusuf bey! olayı kınıyorsunuz iyi güzel lakin adaylığınız açıklanmadışı seçim sürecinde biraz sizlerde gayretinizi daha fazla ortaya koysaydınız bunlara fırsat ortamı oluşmamış olacaktı... herkesin şapkasını önüne koyarak düşünmesi ve bireysel sorumluluk alması gerekmez mi?
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın