KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Chp'li vekiller vatandaşlarla görüşecek

Bingöl'ün ekonomik ve sosyal sorunlarının konuşulacağı bu toplantıya arzu eden her Bingöllünün katılabileceğini aktaran Kurban; “Bingöl'ün sorunlarını CHP Milletvekillerine aktarıp çözüm yönünde talepte bulunabilirler”

Chp`li vekiller vatandaşlarla görüşecek
28 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA 09:36
0
1066
0
AA aa
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Oyan Başkanlığındaki CHP Milletvekillerinden Oluşan Heyet, Doğu ve Güneydoğu Gezisine başladı. 3 Mart Cumartesi günü Bingöl'e gelecek olan 6 kişilik heyet, yapılacak toplantıda halkın görüşlerini dinleyecek. Hazırlanacak Rapor, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Sunulacak.
Güneydoğu ve Doğu Anadolu İnceleme Gezisi" programı kapsamında sırasıyla, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Batman, Siirt, Bitlis, Van, Ağrı, Bingöl ve Muş illerinde incelemeler yapılacak. Bu kapsamda heyet,  cumartesi günü Bingöl'e gelecek.  Heyetin Karlıova ve Bingöl'de incelemelerde bulunacağını bildiren CHP Bingöl İl Başkanı Mustafa Kurban, Cuma günü Bingöl'e gelecek olan heyetin, geceyi Bingöl'de geçireceğini, CHP İl İlçe örgütleri ile parti binasında görüştükten sonra Cumartesi günü saat 16.30'da Ticaret Odası Konferans Salonu'nda sivil toplum örgütü temsilcileri ve TOKİ mağdurları ile biraya geleceğini vurguladı.
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal sorunlarının konuşulacağı bu toplantıya arzu eden her Bingöllünün katılabileceğini aktaran Kurban; “Bingöl'ün sorunlarını CHP Milletvekillerine aktarıp çözüm yönünde talepte bulunabilirler. Hiçbir sanayi bacasının tütmediği, ihracatın yapılmadığı, yatırımlarda en son sıralarda yer alan Bingöl'de son depremlerde yapılan evlerin ödemeleri başlamış bu inşaatların yapımında yaklaşık 50 trilyon yolsuzluk yapılmıştır. Öteden beri takip ettiğimiz bu yolsuzluklar parlamentoya taşınmış. Sayın Genel Başkanın talimatı ile iddialar Milletvekillerimizce mahallinde incelenecektir. Önerisi olan her Bingöllüyü Ticaret Odasında yapılacak toplantıya bekliyoruz. Türkiye bir seçim ortamına girmek üzere sorunları konuşmanın ve çözüm üretmenin zamanıdır” diye konuştu.
Kurban, heyetin, temasının ardından bir rapor hazırlayarak CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Merkez Yönetim Kurulu'na sunacağını sözlerine ekledi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.02.2026
03:20
PFDK`nın Kararı Tahkim`den Döndü! 12 Bingölspor Seyircisine Kavuşuyor
PFDK'nın Kararı Tahkim'den Döndü! 12 Bingölspor Seyircisine Kavuşuyor
PFDK'nın 12Bingölspor hakkında verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezası Tahkim'de 1'e indirildi. Lider 12 Bingölspor, bugünkü Kırşehirspor karşılaşmasına taraftar desteğiyle çıkacak.
21.02.2026
03:19
Bingöllü arıcıların umutları suya gömüldü!
Bingöllü arıcıların umutları suya gömüldü!
Adana Seyhan Barajı'nda kapakların açılması sonrası baraj havzasında su seviyesi kısa sürede yükseldi, kışlatma için bölgede bulunan Bingöllü arıcıların çok sayıda kovanı sular altında kaldı.
21.02.2026
03:13
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bu eserler millete miras kalacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Görevler geçici' vurgusuyla kamu makamlarının emanet olduğunu belirterek, inşa edilen eserlerin ve yatırımların ise millete kalıcı bir miras olarak bırakıldığını söyledi.
21.02.2026
03:12
Bingöl`de aranan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl jandarma ekiplerince yapılan bir haftalık çalışmada, aranan 6 şüpheli yakalandı.
21.02.2026
03:00
Sahur sofrasında ihbar geldi, itfaiye göreve koştu
Sahur sofrasında ihbar geldi, itfaiye göreve koştu
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sahur sofrasında gelen ihbara koştu. İtfaiye personeli; 'Saatler sonra iftar açtığımız da oldu. Ama biz bunlara bakmıyoruz. 7-24 vatandaşın hizmetindeyiz' dedi.
21.02.2026
02:36
AK Gençlik Ramazan boyunca sahada olacak
AK Gençlik Ramazan boyunca sahada olacak
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca Bingöl'ün farklı noktalarında düzenleyeceği 'İftara 5 Kala' programları, teravih sonrası ikramlar ve Genç Nokta buluşmalarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın