KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Chp'nin 88. kuruluş yıl dönümü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak, CHP'nin 88. yıl dönümünü onur ve gururla kutladıklarını belirtti.

Chp`nin 88. kuruluş yıl dönümü
09 EYLÜL 2011 CUMA 23:21
0
1862
0
AA aa

CHP İl Başkanı Kaygalak, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin, Anadolu Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamı olarak 9 Eylül 1923'te Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlattı.
Kaygalak, açıklamasında şu sözleri kaydetti:

“Ulu Önder Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 'te kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk siyasi partisi olan partimizin kuruluş yıldönümünü gönülden kutlarız. Misak-ı Milli sınırları için ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan ve tüm kesimlere kucak açan Cumhuriyet Halk Partisi ilk günkü gibi yoluna devam etmektedir.  Türkiye Cumhuriyetinde yapmış olduğumuz devrimler ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını saygın bir birey haline getirdik. Bugün 88. kuruluşunu kutladığımız CHP'nin hangi koşullarda nasıl kurulduğunu ülkemizin emperyalist güçlerden nasıl temizlendiğini unutmamalıyız.  CHP'yi kuranlar ulusal kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin eşsiz kahramanlarıdır.  Öncelikle bu önümüzdeki dönemde ve şimdi CHP ye çok fazlası ile ihtiyacımız vardır.  Doğruları bıkmadan usanmadan yurttaşlara anlatılması ve gelecek günlerin çocuklarımıza bırakacağımız Türkiye'nin yaşanabilir olması için ve çocuklarımızın geleceğinin kararmaması için elimizde gelen                   her şeyi yapmalı ve Türkiye bütünleştirmeliyiz.   Dün olduğu gibi bugün de dış güçlerin karşısında sadece CHP vardır.  Bu nedenle ülkesine hele hele bu günlerde sahip çıkmak isteyen vatanseverlerin öncelikle CHP'ye sahip çıkması gerekmektedir.   Geleceklerin ve Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm halkların Çağdaş, Modern, Medeniyet seviyesi İçerisinde yaşatacak tek siyasi oluşumlu partidir.  Türkiye'de yaşayan tüm halkların barış huzur demokrasi özgürce yaşayacağı baskılardan ve ayrımlaştırmalardan tüm Türkiye halklarının özgür düşünce ve yaşam halklarının verildiği ve barışın hakim olduğu bir Türkiye dileği ile saygılarımı sunarım. Partimizin 88.yıl kuruluş yıldönümünü tekrar yönetimimizle kutlarız.  Herkese barış huzur ve özgürlük dileklerimizle.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın