KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Çok gizli operasyon

Gelecek sezona muhteşem bir kadroyla girmek için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Fenerbahçe'nin, transfer gündeminde bulunan Sol Campbell'ı aylar önce gizlice İstanbul'da ağırladığı öğrenildi

Çok gizli operasyon
22 MAYIS 2006 PAZARTESİ 09:29
0
1411
0
AA aa
Sarı - lacivertli yönetim, İngiliz futbolcu ile yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından ön protokol imzaladı. Ancak şampiyonluğun kaçması, Daum ve Yıldırım'ın ayrılma kararları transferin noktalanmasını uzattı.

Sarı - lacivertli yönetimin lig yarışı sürerken, Arsenal'in ünlü savunma oyuncusunu menajeriyle birlikte özel bir uçakla Sabiha Gökşen Havalimanı'na getirdiği bildirildi.
Fenerbahçeli yöneticilerin karşıladığı Sol Campbell'a önce İstanbul'un gezdirildiği, İngiliz futbolcunun kafasındaki tüm soru işaretlerinin ortadan kaldırıldığı ve ön protokol imzalandığı belirtildi.

Teknik Direktör Daum'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı - lacivertli yönetimin, şampiyonluğun kaçması ve ardından Alman hocanın takımdan ayrılma kararı vermesinden sonra İngiliz oyuncunun transferine noktayı koyamadığı bildirildi.

Yeni gelecek teknik adamın onayını almadan Sol Campbell'a resmi imza attırmayan Fenerbahçe'nin, transfer için kararını bu hafta içinde vereceği belirtildi.

Bu arada İngiliz oyuncu için başta İtalya'nın Milan kulübü olmak üzere birçok takımın devreye girdiği öğrenildi.

Mehmet Topuz atağı

Yurt içinde de oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda da girişimlerini hızlandırdığı belirtildi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın ısrarla istediği milli oyuncu için kulübüne oldukça cazip bir teklif götürüldüğü bildirildi.

Bu arada Aziz Yıldırım'ın teknik direktör sorununun çözümü için Zürih'ten İtalya'ya geçtiği ve listesindeki Ancelotti ve Capello ile masaya oturduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin birkaç gün içinde yeni hocasını ve birkaç transferini kamuoyuna resmen açıklayacağı ifade edildi.



Milliyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan:
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin:
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü`nün eşsiz manzarası…
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın