Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi, gideceğini resmen açıkladı. 'Ole' gazetesine konuşan Kolombiyalı file bekçisi, ayrılmasının sebebinin ise yönetim olduğunu belirtti,'Sezon bitiyor hâlâ konuşmadılar. Demek ki benimle devam etmek istemiyorlar' dedi
Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Oscar Cordoba, sezon sonunda siyah - beyazlılardan ayrılacağını resmen açıkladı. Arjantin'de yayınlanan Ole gazetesine konuşan Kolombiyalı file bekçisi, temmuz ayında Boca Juniors'a döneceğini ifade etti.
Siyah - beyazlılardan ayrılma sebebi olarak yönetimi gösteren Cordoba, "Bana bir sene daha sözleşme yenilemek istediklerini söylediler, ancak sezon bitiyor bir gün bile benimle masaya oturmadılar. Bu gösteriyor ki, benimle devam etmek istemiyorlar. Bu durumda ben de kendi başımın çaresine bakmak zorunda kaldım" dedi.
'Zorluk çekeceğim'
Boca Yönetimi'nin kendisine geçen aralık ayında telefon açarak durumunu sorduğunu ifade eden Kolombiyalı kaleci, kendilerine Temmuz ayı sonunda söz verdiğini, bu durumu da Beşiktaş'ın bildiğini iddia etti. Türkiye'den sonra tekrar Arjantin futboluna adapte olmada zorluklar çekeceğini de vurgulayan Oscar Cordoba, Türkiye'de futbolun Arjantin'den daha hızlı oynandığını, çünkü Türk futbolunun zekadan çok hıza önem verdiğini savundu.
36 yaşına gelmesine rağmen kendisini halen genç hissettiğini belirten Cordoba, bunu Beşiktaş'taki idmanlara borçlu olduğunu vurguladı, Tigana'nın antrenman sisteminin insanı sürekli dinç bıraktığını söyledi.
Milliyet