KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Coşkun'dan gazetemize ziyaret

Ramazan ayı münasebetiyle Bingöl’e gelen Bingöl eski Milletvekili Yusuf Coşkun, gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Coşkun`dan gazetemize ziyaret
24 TEMMUZ 2012 SALI 04:30
0
1979
0
AA aa

Bingöl Online Gazetesi'nin takip ettiğini belirten Bingöl eski Milletvekili Coşkun, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

Bingöl Online Gazetesi'nin sitesinden bildiğini ve ciddi bir haber sitesi olduğunu vurgulayan Coşkun: “Bingöl Online Sitesi, etkili ve çabuk haberlerle şimdiye kadar ilimize hizmet etti. Bundan sonra gazete olarak çıkması da Bingöl için büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Basının insanların gelişmesinde çok önemli bir yeri var, Bingöl Online Gazetesi'nin Bingöl'de insanların bilgilenmesinde, aydınlanmasında ve haber almasıyla ilgili yüklendiği görevini hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Çalışanların çok büyük bir fedakârlıkla vatandaşa en doğru en tarafsız haberi sunma yönündeki gayretleri görüyorum. Bundan sonrada böyle devam etmesi temennisinde bulunuyorum. Bingöl'ümüze hayırlı olsun” dedi.

“Bingöl Ramazan'da dünyanın en güzel yerlerinden biridir”

Ramazan'ın Bingöl'de ayrı bir havasının olduğunu belirten Coşkun: “Bingöl Ramazan'da dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Ramazan'da Bingöl'de olmak güzel, bu güzel atmosfer benim güzel ilimin inşalarıyla daha da güzel oluyor. Ramazan ayının Bingöl'ümüze insanlarımıza ülkemize ve tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın