KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Dev gençlik merkezi için ilk adım

Atalay; “Bingöllü gençlerimiz özlem duydukları sosyal tesislere kısa bir sürede kavuşacaktır” Geçen yıl ihalesi yapılan Dev Gençlik Merkezi'nin yapım çalışmalarına başlandı. Yetiştirme yurdu arka tarafında bulunan boş alanda yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin 5 bin metrekare alan üzerine yapılacağı ve maliyetinin 4 trilyon olacağı bildirildi

Dev gençlik merkezi için ilk adım
14 NİSAN 2006 CUMA 11:04
0
1641
0
AA aa
Bu projenin ilkinin Bingöl'de gerçekleştiğini hatırlatan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Serdar Atalay, gençlik merkezinin 610 gün içerisinde bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Atalay; “İlk kez Bingöl'de uygulanacak ve 2007 yılında tamamlanacak bu proje sayesinde Bingöl'de spora yeni bir ivme kazandırılacak. Bu gençlik merkezi'nden isteyen herkes faydalanabilecek. Yıllardır Bingöllü hemşerilerimiz için bir sosyal tesis yapma idealimiz vardı. Oda bu yıla nasip oldu. Yapılacak gençlik merkeziyle birlikte Bingöllü gençlerimiz özlem duydukları sosyal tesislere bir yıl gibi kısa bir sürede kavuşacaktır” dedi.

Gençlik Merkezi'nin Bingöl'e büyük yarar sağlayacağını bildiren Atalay, projenin tamamlanmasıyla birlikte spora yönelen gençlerin sayısında da artış sağlanacağını sözlerine ekledi.

2007 yılında bitirilmesi planlanan dev tesiste 1 gençlik merkezi binası, 1 adet çok amaçlı salon, 1'er adet voleybol, basketbol, tenis kortu, mini futbol sahası ve sentetik yüzeyli futbol sahasının yer alacağı bildirildi.

Gençlik merkezi binasında ise, Masa Tenisi, Bilardo, Satranç, Fitnes Center, bay-bayan Sauna, sanat atölyeleri, laboratuarlar, kütüphane, restaurant, kafeterya, idari birimler ve 12 kişilik misafirhanenin yer alacağı belirtildi

bingolunsesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan:
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin:
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü`nün eşsiz manzarası…
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın