KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Dikkat! sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, Bingöl’ün de içinde olduğu birçok ilde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Dikkat! sağanak yağış geliyor
29 EYLÜL 2011 PERŞEMBE 21:07
0
1895
0
AA aa

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Artvin, Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Van, Bitlis, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ilçelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, gece saatlerinde Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, gece saatlerinde Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, gece saatlerinde Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin batısının iç kesimleri ile Doğu Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kahramanmaraş çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Ankara'nın kuzey ilçeleri ile Çankırı çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyı kesimi, gece saatlerinde bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU: KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin ile akşam saatlerinden sonra Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzeydoğusu aralıklı, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri öğle saatlerinde, Van ve Bitlis çevreleri akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Gaziantep ve Kilis çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın