KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Diyarbakırspor, tahkim'e başvuracak

Diyarbakırspor yönetimi, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maçlık saha kapatma cezası için Tahkim Kurulu'na başvuracak.

Diyarbakırspor, tahkim`e başvuracak
05 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA 16:27
0
2238
0
AA aa
Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, Diyarbakırspor'un üzerinde oyunlar oynandığını ileri sürerek, "Geçen hafta kendi sahamızda Fenerbahçe ile oynayacaktık.
Diyarbakır'daki gerginlikler nedeniyle güvenlik gerekçesiyle maçımız Malatya'ya alındı. Bu bizim için anlaşılır bir durum değildi. Biz maçımızın başka bir kente alındığını televizyondan öğrendik. Biz de yeni bir gerginlik olmasın diye buna itiraz etmedik. Bu maç ertelenebilirdi. Bu maçın ertelenmemesinin altında birçok neden var" dedi.
PFDK'nın verdiği 2 maç saha kapatma cezasına tepki gösteren Gölcük, "Galatasaray maçı öncesi birileri devreye girecek ve ceza alacağız şeklinde haber geldi.
Seyircisiz oynanan Sivasspor maçında seyirci alınmış trübüne diye ceza aldık. Halbuki her iki takımın yöneticileri dışında tribünde kimse yoktu. Hakem dövüldüğünü söylüyor. Ama kendisini dövenin kim olduğunu bilmiyor. Orada iki isim veriyor, beni dövdüler tehdit ettiler diye. Bunun üzerine ceza alıyoruz. Bunlar anlaşılır şeyler değil. Çok net gerçekler var. Birileri federasyonda güçlüdür, birileri ekonomik olarak güçlüdür. Birilerinin farklı güçleri vardır. Bizim gibi Anadolu kulüpleri uzaklarda figuranları oynuyoruz, böyle oynamaya da devam edeceğiz. Bu kararı federasyonun gözden geçirmesi gerekir. Şayet gözden geçirmeseler yönetim olarak biz de onları gözden geçireceğiz. Süper Lig'i gözden geçirebiliriz. Adalet tecelli edene kadar" dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın