KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

Dizi oyuncularına kokain gözaltısı

Oyuncu Seda Akman'ın Kumburgaz'daki yazlık evine, kokain partisi düzenlendiği iddiası üzerine baskın yapan jandarma 10 kişiyi gözaltına aldı.

Dizi oyuncularına kokain gözaltısı
17 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ 09:54
0
1132
0
AA aa
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kokain partisi yapıldığı öne sürülen dizi oyuncusu Seda Akman'ın Kumburgaz'daki evine baskın düzenledi.

Jandarma, baskında aralarında manken, oyuncu ve işadamlarının da bulunduğu 10 kişi ile birlikte, bu kişilere uyuşturucu temin ettikleri belirtilen T.O. adlı kişi ile beraberindeki 4 kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Bir uyuşturucu satıcısını takibe alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, satıcının girdiği Kumburgaz'daki bir villayı gözlem altına aldı. Bir aydır takipte olan jandarmaekipleri önceki gece, villada kokain partisi yapıldığını belirleyerek operasyon yaptı.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Emret Komutanım" adlı dizinin başrol oyunc u l a r ı n d a n Seda Akman'a ait olduğu öğrenilen villaya düzenlenen baskında, Seda Akman, manken kız kardeşi Eda Akman ile oyuncu Durul Bazan'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi kokain alemi yaptıkları iddiasıyla yakalandı. Gözaltına alınan kişiler arasında işadamları, özel bir dershane sahibi ve birilçe belediye başkan yardımcısının oğlunun da bulunduğu öğrenildi.

SATICI DA YAKALANDI

Baskın sırasında uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen T.O. isimli kişi de pencereden atlayarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Bacaklarından yaralandığı belirtilen T.O. ile birlikte uyuşturucu temin ettikleri öne sürülen 4 kişi daha gözaltına aldı. Gözaltındaki kişiler dün sağlık kontrolü için hastaneye sevkedilirken, jandarma uyuşturucu şebekesi ve şebekenin satış yaptığı kullanıcılara yönelik olarak çalışmalarını devam ettiriyor. Gözaltına alınanların yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

(SABAH)

Kumburgaz'da yapılan baskında jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan kişiler sağlık kontrolleri yapılmak üzere hastaneye sevkedildi. Kumburgaz'da yapılan baskında jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınan kişiler sağlık kontrolleri yapılmak üzere hastaneye sevkedildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın