KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Doğan medyasının görmediği haber

Olmayan olayları bile görmekle meşhur olan Doğan medyasının göremediği ilginç bir olay. Küçük bir çocuğa tecavüze yeltenirken yakalanan muhabir neden haber olmadı?

Doğan medyasının görmediği haber
28 HAZİRAN 2006 ÇARŞAMBA 17:14
0
1153
0
AA aa
Doğan Haber Ajansı'nın kameramanı Taner Ç. küçük bir çocuğu kaçırıp tecavüze teşebbüs ederken suç üstü yakalanarak, tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

26 Haziran Pazar günü 20.00 saat sulannda Atatürk Olimpiyat Stadı yakınlarına  küçük bir çocukla birlikte gelen  T.Ç. şüphe üzerine takibe alındı. Çocuğu ağaçlık bir alana götüren T.C. fiili livata girişiminde bulunurken vatandaşlarca suç üstü yakalandı. Küçük çocuğu sapık kameramanın elinden kurtaran vatandaşlar, olayı polise haber verdiler.

Ancak bir fırsatını bulan T.Ç  vatandaşların elinden kurtularak, kaçtı. Polis olay yerinde bulunan vatandaşlar ve tecavüzden kurtarılan çocuk ile görüşerek, kameramanın olay yerine geldiği araca ulaştı. Küçük çocuk hastaneye götürülürken otomobilin sahibi araştırılmaya başlandı.

Daha sonraki günlerde Doğan Haber Ajansı kemaramanı  T.Ç. Avcılar'da bir karakola giderek otomobilinin çalındığını belirtti. Yapılan kısa araştırmada T.Ç'nin otomobilinin Atatürk Olimpiyat Stadı yakınlarındaki kaçırma ve tecavüze teşebbüsünde kullanılan araç olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine T.Ç. Küçükçekmece Emniyet Amirliğine götürüldü ve ifadesine başvuruldu. Daha sonra Gayrettepe Asayiş şube Müdürlüğüne götürülerek sorgulandı ve olay yerinde çocuğu kurtaran vatandaşlarlarla yüzleştirildi. Vatandaşlar T.Ç.'yi teşhis edince ve T.C:'nin ifadelerindeki tutarsızlıklar da vatandaşları doğrulayınca Doğan mensubu kameraman tutuklandı.

CNN Türk'de çalışırken bir grup arkadaşıyla birlikte Doğan Haber Ajansı'na kaydırılan T.Ç. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi...


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
09:27
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde tandırda unutulan köz yangına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın