KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2025 Pazar
°C

Dördüncü etap ihale edildi

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi. Projenin son etabı da önümüzdeki günlerde ihale edilecek.

Dördüncü etap ihale edildi
02 EKİM 2018 SALI 22:22
2
3925
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 4'üncü etabın ihale edildiği belirtildi.

Veysel Belgin Gençlik Merkezi kongre salonunda 4 firmanın katılımıyla açık ihale usulüyle gerçekleştirilen ihale sürecinin şeffaf bir şekilde tamamlandığı vurgulanan açıklamada, “80 bin metrekare alan üzerinde 160 adet 161,25 metrekarelik tip konut, 4 bloktan oluşacak 160 adet 222 metrekare rezidans konut ve Bin metrekarelik kapalı yüzme havuzunun yer aldığı 4'üncü etabın ihalesi gerçekleştirildi. İlgili işlemler tamamlandıktan sonra yapımı üstlenen firma ile sözleşme imzalanacak ve yapım aşamasına start verilecek” denildi.

Proje kapsamında ihalesi henüz gerçekleştirilmeyen 5'inci etaba ilişkin de hazırlıkların sürdüğü vurgulanan açıklamada, “Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra 5'inci etaba ilişkin ihale duyurusu da Elektronik Kamu Alımları Platformu'na (EKAP) eklenecek. Bu süreçten sonra kentsel dönüşümün son etabı olan 5'inci etap da ihale edilmiş olacak” ifadelerine yer verildi.

2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında 2'inci ve 3'üncü etabının yapımını üstlenen yüklenici firmanın yapım aşaması için hazırlıklara başladığı anımsatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Projesi kapsamında 616 konut, otopark, ofis, yeşil alan ve diğer müştemilatların yer aldığı 2'inci ve 3'üncü etabın yapımını üstlenen yüklenici firma, kentsel dönüşüm alanında şantiye kurulum sürecini sürdürüyor. Kısa süre içerisinde hazırlıklarını tamamlayacak olan firma yapım aşamasına start verecek. Konutların yapım aşamasına geçtiğimizde mümkün olduğunca hızlı bir şekilde projemizi tamamlayacağız. Mevcut halinde cami, ilkokul, sosyal donatı alanları ve yeterince ticari alanı bulunmayan bölgenin dönüştürülmesiyle, hem depremin izleri silinecek hem de kentimizin imajı yenilenecek.”

“KİRA YARDIMLARI DEVAM EDECEK”

Proje kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 5 milyon 288 bin 475 TL kira yardımı yapıldığını vurgulanan açıklamada, “Projeye start vermemizle birlikte hak sahiplerimize kira yardımı sağlamak için ivedilikle çalıştık. Hak sahiplerimize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan sağladığımız fonla kira yardımında bulunduk. Şimdiye kadar 15 aylık kira ödemesi yapıldı, proje tamamlanıncaya kadar da kira yardımları devam edecektir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31657)
04 Ekim 2018 Perşembe 07:31
5 yıl geçti bu hala mele ihale ede
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın