KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Dr.baltacıoğlu, iddiaya cevap verdi

Kasım Peker adlı vatandaşın, eşini Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne muayene için götürdüğünü belirterek, Dr. Abdulkadir Baltacıoğlu'nun kendisini azarladığı yönündeki açıklamasının basında yer alması üzerine açıklama yapan Dr. Abdulkadir Baltacıoğlu, Peker'in kendisine iftira attığını söyledi.

Dr.baltacıoğlu, iddiaya cevap verdi
20 AĞUSTOS 2011 CUMARTESİ 01:14
2
8387
3
AA aa

Dr. Baltacıoğlu, Peker ile aralarında geçen olayı şöyle anlattı: “18 Ağustos'ta hasta elinde İnd. Coombs yazan bir kağıtla geldi ve ‘ben bu tahlili yaptıracağım' dedi. Ben de ‘muayene olmayacak mısın' diye sordum. Muayene olmayacağını söyledi. Ben de istediği tetkiki verdim. Sonra sonucu eşi bana getirdi, ben de ‘negatif' dedim. İğne yaptırmayacak mısın dedi. Ben de ‘hastayı bana muayene yaptırmadınız, hasta gelsin muayene edeyim' dedim. Çünkü uyuşmazlık iğnesi yaptırmadan gebelik haftası önemlidir. Hasta sahibi ona rağmen muayeneyi kabul etmedi. Dışarı çıktı, biraz sonra tekrar geldi. Bizim doktorumuz Muş'ta, Dr. Ali beyle telefonla görüşün dedi ve içeriye girdi. Ben de şuanda içeride hastalar var, hastalar çıksın biraz bekle ben doktorunuzla görüşeyim dedim. O sırada beş hasta vardı. Hastanın eşi hayır ben beklemem dedi ve şikayet edeceğini söyledi. Bu yaşanan olaya poliklinikte çalışan üç hemşire şahittir. Ben o gün poliklinikte 109 hasta muayene etim, polikliniğinde bazı kuralları vardır. Üstelik burası kadın doğum polikliniğidir ve bir mahremi vardır. Öyle her isteyenin istediği gibi içeri girmesi zaten doğru değildir. Hastaya bekle hastalar çıksın sonra doktorunuzla görüşeyim demenin neresi suçtur.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87810)
15 Aralık 2021 Çarşamba 18:23
Bu doktor hakkında bende hiç hoş şeyler yaşamadım kendisi ilgisiz, kadın hastalara karşı çirkin üslup ile yaklaşıyor yaklaşmayı bırakın tenezzül edip yüzünüze bakmıyor
Adınız Soyadınız (@Misafir_6179)
21 Ağustos 2011 Pazar 14:36
bu olayla ilgili değil de genel olarak malesef hastanelerde hasta ile görevli kişiler (doktor , hemşire ...) arasında sağlıklı bir iletişim yok.Özellikle hastalara karşı tepeden bakma , gereken ilgiyi göstermeme gibi durumlarla sık karşılaşıyoruz.hiç kimse bahane aramasın yok efendim günde kaç hastaya bakıyoruz , şartlarımız kötü vb...Çok mu zor hastalarınıza karşı biraz ilgi , küçük bir gülümseme göstermeniz.(Bu yazım tabiki bütün doktorlar için geçerli değil.Görevini layıkıyla yerine getiren insanlar da var.)
ayşe .... (@Misafir_6174)
20 Ağustos 2011 Cumartesi 18:47
doktoru bilmem ama o hastaneye bir giden bin pişman oluyor insanlar gerçekten azarlanıyor çalışanlar tarafından, hasta ve hasta yakınlarıa gereken ilginin gösterilmediği herkesin ortak şikayeti ve şuan sayamadığım bir çok problem var tam anlamıyla rezalet diyebiliriz...
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın