KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

Dsi parkı çöplük yuvası!

Bingöl Belediyesinin devralacağı DSİ parkı, kaderine terk edildi. Bir dönemin gözde piknik alanı olan park, çöp yuvasına döndü.

Dsi parkı çöplük yuvası!
22 TEMMUZ 2018 PAZAR 20:49
8
3566
6
AA aa

Bingöl'ün merkeze bağlı Saray Mahallesi sınırları içerisinde yer alan DSİ parkı, çöplük yuvasına döndü. Hafta sonları vatandaşların uğrak mekânı ve bir dönemin gözde piknik alanı olarak bilinen parkın çöp içerisinde bırakılmasından şikâyetçi olan vatandaşlar; “Eskiden ailece zaman geçirdiğimiz bir mekândı. Şehir merkezine yakın olduğu için çok kalabalık olurdu.  Ama şimdi parka pikniğe gelen bazı duyarsız vatandaşlar sağa sola çöplerini savuşturuyor. Toplayan olmayınca bir dönemin yeşillikler içerisinde ki parkı, çöp kokusu sarmış durumda” dedi.

Eski Orman ve İşleri Bakanı Veysi Eroğlu, Bingöl'de geldiği toplu açılış sonrası Bingöl Belediyesini ziyaret etmiş, Belediye Başkanı Yücel Barakazi DSİ parkının belediyeye devredilmesini talep etmişti. Bingöl Belediye Meclisinde devir işlemlerini yürütmesi için Belediye başkanı Yücel Barakazi'ye yetki verilmişti.

Hangi kurumun sorumluluk alanı içerisinde olduğu bilinmeyen DSİ parkının ne zaman eski günlerine döneceği merak ediliyor. Kaderine terk edilen DSİ parkı ile ilgili Belediye Başkanı Yücel Barakazi, DSİ parkını da devralarak mesire alanlarımızı genişleteceğiz açıklamasını yapmıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30241)
24 Temmuz 2018 Salı 16:24
Böyle yeşili ve suyu bol olan yerin başka belediyenin elinde olacak bakın neler yapacaklar. Vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekir 'Aslan yattığı yerden belli olur.' hadisi şerifte buyurduğu gibi 'Temizlik imandandır' ona göre davranmak lazım. selam ve dua ile.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30230)
23 Temmuz 2018 Pazartesi 23:12
DSİ müdürü yatıyor uzunsavat barajı güvenlik personeli perişan halde tesis utanılacak gibi derhal görevden alınmalı yakınlardaki sorumluluk alanını bu halde görüp ses cikaramayanlar utansin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30220)
23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:07
Belediye Meclisinde devir işlemlerini yürütmesi için Belediye başkanı Yücel Barakazi'ye yetki verilmişti.EEE nerde bu başkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30216)
23 Temmuz 2018 Pazartesi 11:44
Maşallah belediye başkanı nereye el atsa orası kuruyor. Düşsün artık bu milletin yakasından Allah için. Bingölün azıcık şehirliği vardı o da gitti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30210)
23 Temmuz 2018 Pazartesi 02:07
Bundan 12 sene öncesi güzelim yemyeşil bir parktı DSİ parkı. Tabii ben 12 sene önce çıktım ve bu geçen 12 sene sonra geldiğimde hep çocukluğumun geçtiği o parkın hayalini bile kurmuştum. Gelip gördümki park uyuşturucu alkol alanların meyhanesi olmuş hertarafı çöplük pislik içinde. Bu manzara karşısında yıkıldım çünkü o parkın herbir karış toprağında bir anım geçmişti. Burdan yetkililerede sesleniyorum o güzelim parkımızı yine eskisi gibi sahip çıkın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30208)
22 Temmuz 2018 Pazar 23:16
Doğrudur, eskiden çoluk çocuk hep buraya pikniğe giderdik. Eskiden tuvalet vardı, birkaç noktada çeşme vardı, çöp konteyneri vardı, vatandaş çöpünü eskiden de rastgele atıyordu ama hizmet vardı, temizlik yapılıyordu. Anımsıyorum, dereye iner, yorgun ayaklarımızı suda dinlendirirdik. Su da temizdi.
Ne olduysa Yücel Barakazi döneminde oldu. İroniye bak, trajediye bak... Yerel yönetim alanında doktora yapmakta olan (çoktandır görüşmüyoruz, belki de doktorasını bitirmiştir) başkan Bingöl'ü perişan etti. Daha ne diyelim, ağalık peşinde ve her türlü yapıcı eleştiriye tümden kapalı bir kişi.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
09.02.2026
14:03
Bingöl`de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 zanlı yakalandı.
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın