Silah magandalarının marifeti nedeniyle düğün kana bulandı. Merkeze bağlı Yeniköy'deki düğünde silah patladı 2 genç yaralandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer vatandaşları düğünlerde silah kullanmamaları konusunda uyardı. Yetkililer, "Böyle kazalara mahal vermemek için vatandaşlarımızdan düğünlerde silah kullanmamalarını istiyoruz. Bu tür olayların arık son bulması gerekir. Çocuklarımız ölebilirdi de, bu nedenle herkesi dikkatli olmaya çağırıyoruz." şeklinde açıklama yaptılar.
Geçtiğimiz Cuma günü Yeniköy'de yapılan bir düğünde kimin silahından çıktığı belirlenemeyen kurşunlar 2 genci yaralanmıştı. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan 12 yaşında Ömer Y. bacaklarından yaralanmış ve 19 yaşındaki Veysel Kaya Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Durumu ağır olan Ömer Y Elazığ Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.
bingolgazetesi