KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Eğin: hep beraber terörü lanetlemeliyiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Cemal Eğin, “Sağcısı, solcusu, muhafazakârı ve ülkücüsü hep beraber terörü lanetlemeliyiz” dedi.

Eğin: hep beraber terörü lanetlemeliyiz
31 EKİM 2011 PAZARTESİ 21:48
0
1752
0
AA aa

BBP MKYK Üyesi Eğin, yaptığı yazılı açıklamada sivil vatandaşlara yönelik yapılan canlı bomba eylemini kınadı.

Eğin, şunları kaydetti:

“Çok değerli Bingöllü hemşerilerim elim bir terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza Cenabı Haktan acil şifalar diliyorum. Bingöl'ün Genç caddesinde canlı bomba katliamında çoluk çocuk demeden yaşlı kadın demeden Bingöllülerin canına kastedilmiştir. Sağcısı, solcusu, muhafazakârı ve ülkücüsü hep beraber terörü lanetlemeliyiz. Provokasyonlara gelmeden toplumca güvenlik güçlerimize kolluk kuvvetlerimize devlet erkine yardımcı olarak hükümetin bu işi bitirebilmesi için kim ne kadar katkı sağlayabiliyorsa sağlamalıdır. Siyasi parti temsilcilerimiz sivil toplum örgütlerimiz ve halkla el ele dayanışma içerisinde olmak zorundayız. O gün o canlı bomba bombanın pimini çekerken ölecek olan insanların siyasi görüşünü biliyormuydu? Yaralanan insanlarımızın sağcımı solcumu olduğunu biliyormuydu? Ama birşeyi biliyordu; oradan geçecek olan insanlar. İnsanların Bingöllülerin canına kastedilmiştir, kınıyorum. Bir daha olmamasını diliyorum. Onu besleyenler ve o kanı dökenler mutlaka bir gün o kan gölünde boğulacaklardır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.06.2025
17:44
Bingöl`ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl'ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
26.06.2025
17:42
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Belediyesi, şehri cebinize sığdıran son teknoloji hizmeti 'Bingöl Ulusal Kent Rehberi'ni kullanıma açtı. Uygulamaya; app store ve google play üzerinden 'Türkiye Kent Rehberi' ismiyle arama yapılınca ulaşılabiliyor.
26.06.2025
17:41
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 bin 945 kök kenevir ile 9 bin 300 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
26.06.2025
17:40
Bingöl`de kaçak parfüm ele geçirildi
Bingöl'de kaçak parfüm ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 136 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.
25.06.2025
18:30
Bingöl Ziraat Fakültesi`nde Ayçiçek dönemi
Bingöl Ziraat Fakültesi'nde Ayçiçek dönemi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde dekanlık görevine Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek atandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın