KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Eğitime makaslı destek

Kurulduğu günden buyana okullarda ücretsiz tıraşlarla adından sıkça söz edilen Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği, bu kez Dik Köyü'ne gitti.

Eğitime makaslı destek
09 MAYIS 2008 CUMA 10:47
0
1029
0
AA aa
Derneğe yapılan müracaat sonrası hazırlanan ekip, dün sabah saatlerinde Dik Köyüne hareket etti. Dik Köyü Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'na giden ekip, 50 öğrenciyi tıraş etti.
Tıraş faaliyeti sonrası görüşleri alınan Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Mehmet Ulcay, hizmet alanı eğitim kurumlarını seçtiklerini söyledi.
‘Dernek kurmamızda ki amaç; meslektaşlarımızı bir araya getirmek ve mesleğimize saygınlık kazandırmaktı' diye Ulcay: “Eğitim kurumlarına giderek ücretsiz tıraş yapmak ve öğrencilerin yüzündeki tebessümü görmek, bizlerde ayrı bir heyecan oluşturuyor. Öğrencilerin hissettiği güzel duyguların farkına varılmamız bizler için yeterli oluyor” dedi.
Bingöl belediyesinden 15 Mayıs tarihine kadar süre aldıklarını belirten Ulcay, meslektaşlarının mağdur olmamaları için bu tarihe kadar rayiç listelerini almaları gerektiğini kaydetti.
‘Dik Köyü Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencilerin tıraşlarında bizleri yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Ulcay, Ramazan Akbulut ve Mesut Elhakan'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim' diyen Bingöl Berberler ve Kuaförler Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Balat, ‘Örnek bir davranış göstererek şahsi işlerini aksatarak kampanyamıza destek verdiler. Devam edecek çalışmalarımızda diğer meslektaşlarımızı da aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Akbulut ise “Yol biter Bingöl Berberler ve Kuaförler Dernek üyeleri durmaz. Amacımız hizmet etmek, hiçbir çıkar gözetmeksizin eğitime katkı sunmak niyetindeyiz. Eğitime makas ve taraklarımızla katkı sunacağız” dedi.   
Milli Egemenlik (İÖO) Müdürü Zülküf Sunar, ‘ Derneğe bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 

 

 

 

 

 

 

BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın