KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2025 Cuma
°C

Emre'ye şok soruşturma

Emre Belözoğlu hakkında Everton kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretten soruşturma başlatıldı.

Emre`ye şok soruşturma
03 OCAK 2007 ÇARŞAMBA 16:18
0
1215
0
AA aa
İngiltere Futbol Federasyonu (FA), Everton kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddiası ile, Newcastle'da forma giyen milli oyuncu Emre Belözoğlu hakkında soruşturma başlattı. İngiliz gazeteleri The Guardian ve The Times gelişmelere futbol sayfalarında geniş yer ayırdı. FA'nın önümüzdeki günlerde Everton takımının siyahi kalecesi Tim Howard'ı konuyla ilgili olarak sorgulayacağı belirtiliyor. Suçlamaların cumartesi günü Goodison Park sahasında oynanan Premier Ligi maçında yaşananlardan doğduğu ifade ediliyor. Bu arada maçın hakemi Dermot Gallagher'in Emre tarafından yapıldığı öne sürülen ırkçı hareketleri duymadığını rapor ettiği bildirildi. Olayın maçın ilk yarısının tamamlanmasından hemen önce yaşandığına dair Everton kalecisinin yaptığı itiraz ve ihbarın ise, hakem tarafından FA'ya bildirildiği belirtiliyor. FA sözcüsü de hakemin, yapıldığı öne sürülen hakaretleri duymadığını, ancak bu yönde Everton oyuncularının iddialarını raporuna yazdığını doğruladı. Sözcü bu çerçevede Everton takımına yazı yazıp, olayla ilgili futbolculardan etraflı bilgi istediklerini belirtirken, suçlamaları ciddiyetle ele alacaklarını duyurdu. Guardian gazetesi, Emre Belözoğlu'nun ilk yarının bitiminde tünele ilerlerken yaptığı öne sürülen hakaretleri bazı seyircilerin de duyduğunu, onların da FA'ya kişisel başvurular yaptıklarını iddia etti. Maçın oynandığı stadyumun bulunduğu Merseyside bölgesi polisine ise Emre Belözoğlu ile ilgili herhangi bir şikayette bulunulmadığı bildirildi. The Times gazetesine bir açıklama yapan ve iddiaları reddeden Emre'nin menajeri Ahmet Bulut, 'Emre ile konuştum, kimse için ırkçı bir ifade kullanmadığını söyledi. Emre'nin Newcastle'daki en iyi arkadaşı bir siyah oyuncu olan Obafemi Martins. Emre ne Türkiye'de ne İtalya'da böyle bir sorunla gündeme gelmedi, İngiltere'de de bugüne kadar benzeri bir şey yaşamadı. Genç futbolcunun sahada agresif bir tarzı var, ancak bu ırkçı ifadeler kullanma noktasına asla gelmedi. İngilizcem çok iyi değil, ama onunki benimkinden de kötü. Irkçı kelimeleri söylemeyi bile bilmez' diye konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.09.2025
18:04
Bingöl`de minibüs şarampole düştü! 7 yaralı
Bingöl'de minibüs şarampole düştü! 7 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesi Sağgöze köyü mevkiinde cami açılışından dönenleri taşıyan minibüsün şarampole düşmesi sonucu 7 kişi yaralandı.
05.09.2025
17:44
Bingöl`de şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi!  1 Tutuklama
Bingöl'de şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi! 1 Tutuklama
Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 9 kilo 892 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
05.09.2025
17:40
Bingöl Umut Kervanı öğrencilere umut oldu
Bingöl Umut Kervanı öğrencilere umut oldu
Ağustos 2025 faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 255 aile ve 609 öğrenciye 1 milyon 219 bin 589 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Ayrıca yurtdışı ve Filistin (Gazze)'ye 1 milyon 149 bin 610 TL nakdi yardım ulaştırdı.
05.09.2025
17:39
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl`de
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl'de
Kızılay'ın Diyarbakır'a bağlı Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Bingöl'e gelen 'Kan Bağışı Tırı', kan bağışı almaya devam ediyor. Kan Bağışı Tırı, Genç Caddesi Türk Telekom İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın ön tarafında kurularak, 21 Eylül 2025 Pazar gününe kadar destekçilerinden kan bağışı alacak.
04.09.2025
21:12
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
2025-2026 eğitim-öğretim dönemi KYK yurt ücretleri geçen yıla göre yüzde 40 zamlı açıklandı. Başvurular 6 Eylül'e kadar devam edecek. Bingöl'de yurt başvurusunda bulunacak üniversiteliler ne kadar ödeyecek? İşte ödeme tablosu…
04.09.2025
20:16
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti!
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti! 'Sözler tutulmadı!'
Basınla buluşan 12Bingölspor Başkanı M.Engin Özturan, kamuoyundan ve iş dünyasının ilgisizliğinden yakındı; 'Kombine bilet 2 bin TL ve şu ana kadar 130 bilet satıldı. Cevdet Bey'in öncülüğünde iş insanlarıyla bir araya geldik. Hemen hemen herkes Bingölspor'a sponsor olacağı sözünü verdi. Oradan sadece Ahmet Budan, bir de Katılım Evim'den Serdar Turhan'a teşekkür ediyoruz. Onların dışında hiç kimseyle iletişime geçemedik. Ne telefonlarımıza baktılar ne herhangi bir bağışta bulundular!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın